Möte...

... vill jag gå på idag.
.
Det är ett NA-möte i Colva idag som jag skulle vilja gå på... Jag vet att det ska komma vänner från Sverige på det mötet och jag tycker att det hade varit himla skoj att träffa dem här nere i södra Goa... Att det sen var länge sedan jag var på ett möte är förstås också en bidragande orsak... Ett möte är ALDRIG fel för mig.
.
Så nu ska jag leka detektiv... Det enda jag vet hittills är i vilken ort mötet är någonstans... Var någonstans i Colva har jag inte den blekaste om... Jag vet också att det tar ungefär en och en halv timme att köra dit med scoter... Och att det är mörkt när vi ska åka hem igen... Vilket gör att det nog trots allt lutar åt att ta taxi för lite drygt 2000 pix (ca 260 kronor) fram och tebax... Vilket är väl investerade pengar.
.
Det enda som vi fick ge avkall på var matlagningskursen jag anmält mig till idag... Synd eftersom det hade varit skoj att få lära mig att laga indiskt kök i... Indien... Men min dotter ska ju gå så då kan ju hon lära mig sen... För så är det ... Detta är ett val som jag går göra... Och för mig är det enkelt... Att jag överhuvudtaget har detta val beror ju faktiskt på att jag är drogfri... Och drogfri blev jag ju eftersom jag började gå på NA-möte... Så det är bara för mig att ta "det viktigaste först"... Vilket så klart är min drogfrihet som jag aldrig någonsin kan ta för givet.
.

Kommentera inlägget här :