På plats...

... i Vetlanda för att föreläsa.
.
Sitter på parkeringen utanför skolan och ska strax föreläsa... blev lite nervös när min GPS inta riktigt var överens med mig om vilken väg som var bäst att köra för att komma hit... och den sa åt mig att jag skulle komma försent... tji fick GPS:en och nu är jag här i god tid innan jag ska börja.
.
Jag håller tummarna för att jag ska kunna förmedla mitt budskap även denna gång.
.
Nä en kopp kaffe med mjölk för att lugna mina franska nerver... det är ju ändå fan att jag ska vara så jävla rädd innan jag föreläser... varje gång... och det blir ta mig fan bara värre och värre med åren... ja, ja... det är smällar jag får ta i det här jobbet... för jag har trots det... världens bästa jobb.

Kommentarer :

#1: Mia

Finns inget bättre en att älska sitt jobb... det gör jag med :-) och jag hoppas och tror, att det gick toppen för dig som alltid :-)

Kram Mia

skriven
#2: Birgitta

Skräckblandad förtjusning kallar jag det för.....

förstår vad du menar...råkar själv ut för samma känsla lite då och då. Efteråt känns det så jävla skönt och man har "vuxit lite till som människa ".



Kram

skriven
#3: peter

Såklart gick det bra... med världens bästa jobb så brukar det lösa sig L... och precis... varje gång så växer jag lite som människa... och det gillar jag L...



kram

peter

skriven
#4: Anonym

Tänkte bara säga att du höll den bästa föreläsningen vi någonsin haft på Njudungsgymnasiet. Tack för att du förmedlade detta bra budskap till oss på ett mycket bra och personligt sätt! Det borde finnas fler inspirerande och ärliga människor som du!

MVH Njudungselever.

skriven
#5: peter

Nu blev jag glad må ni tro... TACK!!!



kram

peter

skriven
#6: Anna

Underbar bild!! Skulle vilja höra dig nån gång!

Kramelikram Anna

skriven
#7: Blixt

Tack för en underbar föreläsning Peter! och tack för att jag fick följa med som vip :) har bloggat lite om mina intryck på "Alfasuggan" om du vill ta del av dem så finns det möjlighet till det...Kram

skriven
#8: peter

Bilden är från en idé om en alldeles ny föreläsning som jag spånar på... och tack för komplimangen... jag tittade in på din blogg och det är alltid roligt att se saker och ting ur andras perspektiv... och slås av hur mycket likheter det finns mellan oss... det spelar liksom ingen roll om man är fattig eller rik... tjej eller kille... vi är alla människor... varken mer eller mindre...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :