VågaVa go ski...

... är en aktivitet med anor.
.
Idag så drar vi iväg till Hestra (Isaberg) för en dags aktiv snöträning i skidbackarna... och det är inte första gången vi är där... nej för fan... detta är en aktivitet med anor och en helt egen historia... jag kommer inte på rak arm ihåg när vi var där för första gången... det enda jag vet är att vi hade skitskoj och omedelbums på stående skidor bestämde oss för att göra denna utflykt till en årligt återkommande aktivitet.
.
De senaste åren har jag bytt mina skidor mot en snöbräda.... och jag har faktiskt lärt mig att ta mig ner för backarna samtidigt som jag svänger åt bägge hållen... inte illa för en gubbe i min ålder... och kanske är det just grejen för mig... det är ju en och annan som höjer lite på ögonbrynen när jag berättar att jag åker bräda... de flesta i min ålder håller ju fast i sina skidor och jag brukar vara ganska ensam med min bräda i vårt gäng... snowboardåkarnas medelålder är betydligt lägre än min faktiska ålder... konstigt nog om ni frågar mig... eftersom jag personligen tycker att det är skitskoj att prova nya grejer.
.
Snöbräda.
.
Att jag gillar utmaningar är kanske inte så konstigt... de får mig att känna mig lite extra levande helt enkelt... och jag tillhör ju skaran av människor som gillar livet väldigt mycket... det är som jag ser det en av fördelarna med att ha kastat bort stora delar av mitt liv på droger... för jag tror att vi som levt på livets baksida har en förmåga att kunna se hur häftigt livet kan vara... inte så konstigt egentligen eftersom vi ju har någonting att jämföra med... och ett liv i drogernas värld är fan inget liv alls... det är ju enbart en transportsträcka mot döden fylld av repriser... och repriser har jag fått nog av... så jag provar mer än gärna lite nya saker... som t.ex. att åka snöbräda.
.
Hej hopp i backarna... idag så ska det levas friluftsliv... på en bräda.

Kommentera inlägget här :