Service...

... is the shit.
.
Idag så är det en dag som ska ägnas åt att göra service... och det finns en rätt stor chans/risk för att jag kommer att bli vald till att göra ännu mer service än vad jag gjort på många år... någonting som jag noga övervägt och tror mig klara av... eftersom det går att göra saker väldigt enkelt i vår gemenskap... genom att be om hjälp... jag vet att jag inte behöver göra någonting ensam... och då vågar jag ju säga ja till att prova göra sådant jag inte gjort förut.
.
Det är häftigt och i det närmaste nästan overkligt hur vi... ett gäng gamla narkomaner... beter oss när vi väljer att leva drogfritt... i vårt "gamla liv" kunde vi verkligen inte gemensamt fatta beslut och verkställa dem... då var vi fullt aktiva med att blåsa varandra och låta våra ego bestämma allt... misstänksamma mot allt och alla... precis tvärtom mot nu då vi på ett kärleksfullt och konstruktivt sätt löser våra problem... jag tror att de flesta föreningar skulle ha mycket att lära sig av oss när det gäller att fatta viktiga beslut på ett ödmjukt sätt.
.
Sen är det naturligtvis skitskoj att hänga lite med människor som brinner för vår gemenskap... för drogfria narkomaner som brinner för att föra budskapet vidare... till den beroende som fortfarande lider... är verkligen människor som lever kärleksfullt och som har mycket att ge... tacka fan att jag vill umgås med sådana vänner... det är ju här som jag träffar "vinnarna".
.
"Så länge jag följer denna vägen har jag ingenting att vara rädd för"
.
Jag är en väldigt lyckligt lottad kille som hade så himla mycket förstånd kvar i min skalle att jag kunde välja att bli drogfri med hjälp av NA... och våga tillämpa ett program för tillfrisknande... göra service... och tillämpa vissa andliga principer i mitt liv efter bästa förmåga... som t. ex. ärlighet, villighet och ett öppet sinnelag.
.
Jag trodde att NA var värsta sekten... som skulle hjärntvätta mig till leende, lycklig, kärleksfull och ödmjuk kille... och vet ni vad... jag hade rätt.

Kommentarer :

#1: Kicki Eriksson

Ja du Peter, det är en sådan dag får oss oxå i idag.

Fint med service och jag liksom du älskar NA. Ha det bäst och lycka till med din nominering idag =) Kram kicki

skriven
#2: peter

Tack min fina vän... ja det är häftigt att vi har varandra...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :