Borde...

... klippa gräset idag.
.
Borde dammsuga och byta sängkläder också... känner att jag kanske har en hel del "borde" som jag behöver titta lite närmare på... men jag känner också en stor lust till att tillbringa dagen i morgonrock och inte göra ett skit mer än att möjligtvis lata mig... och att jag faktiskt borde ge mig en sådan dag där jag kunde strunta i alla mina "borde" och istället ladda mina batterier för yterliggare en vecka på stranden... för tro det eller ej... dagarna på stranden tar verkligen på krafterna... samtidigt som de ger mig massor av energi.
.
Alla dagarna vid havet ger mig energi samtidigt som de tar på mina krafter.
.
Det jag egentligen "borde" är nog fan att ta dagen precis som den kommer... börja med en frukost och se vad som händer... inte känna några  "måsten" utan bara åka med och se vart denna dagen har i sitt sköte... om det innebär att jag klipper gräset eller ligger på TV-soffan spelar inte så stor roll... egentligen.

Kommentarer :

#1: Hernan Ortiz

tjena vännen!

det e precis vad jag har sagt till min kvinna hemma idag,när jag gick upp att idag ska jag inte göra ett skit,bara ta dagen som den kommer.känner att kroppen säger till mig att jag ska bara ta det lugnt idag:-).det finns saker att göra va , för det finns det alltid, men jag ska inte göra något bara njuta av dagen det e det jag ska göra idag.tack för att du delar en bra text av dej själv.du ska veta att det finns jätte många människor som e tacksamma för det du delar och gör för oss andra. människor som mig har bara en sak att säga till dej och det e tack.kram på dig min vänn och hoppas att du får en fin dag :-)

skriven
#2: peter

Det är jag som ska tacka dig min vän... det är vad vi gör tillsammans som betyder något...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :