Sol & bad...

... i Sitges blir det idag.
.
Ännu en dag i ett soligt och varmt Barcelona... idag så bär det iväg med tåg någon mil söderut för en badutflykt till Sitges med min son... vi tänkte ta en skön dag med sol, bad, sköna stränder och ett kristallklart vatten... käka lite gott och bara ta det jävligt lugnt hela dan.
.
Det ska bli skönt för jag känner att mina fötter och ben har gått många mil nu... det blir ju liksom så när jag är i en stad på semester... jag går och går och går och går... överallt och ingenstans... flera mil gata upp och gata ner... det tar liksom aldrig slut... här händer ju någonting överallt hela tiden... igår hamnade jag först på någon form av protestmöte där massor av människor protesterade (det verkade som om de hade ockuperat ett helt stort torg av något slag)... det är nog ganska dåliga tider för många människor här nere.
.
Ett helt hav av segelbåtar nere i Barcelonas småbåtshamn som låg mitt i stan.
.
Det kändes verkligen som två olika världar när jag lite senare knallade omkring nere vid hamnen... där låg segelbåtarna på rad på rad på rad... hur många som helst... den ena större än den andra... och jag misstänker att en båtplats i centrala Barcelona kanske kostar en liten slant.
.
Nu ska jag dra iväg och hämta min son inne i stan innan vi tar tåget till stranden... det ska bli skönt att vila fötterna lite... ligga på stranden och njuta av värmen och svalka sig i Medelhavet lite då och då... jag får bara inte glömma att köpa lite solkräm så jag inte bränner mig i solen... ett riktigt lyxproblem som jag kan leva med... och jag tänker inte ägna askmolnet för många tankar idag heller... det får vänta tills en annan dag... typ i morgon.

Kommentera inlägget här :