Stress...

... känner jag inte idag.
.
Tittade på min agenda och såg att jag hade mycket att göra denna veckan... och det känns himla bra... jag blir inte en enda sekund stressad av att ha mycket att göra... tvärtom så tillhör jag en av de människorna som kan hitta ett lugn i att ha fullt upp... jag blir stressad av att inte göra någonting... eller ännu värre... att inte göra det jag borde ha gjort för länge sedan... typ mina läxor och sådana värdsliga ting.
.
Men läxan får allt vänta tills på lördag när vi sitter i bilen på väg upp till skolan (bättre sent än aldrig)... för denna veckan är det fullt upp... jag har häcken full helt enkelt... och paradoxalt nog så blir jag helt lugn när jag tänker på det... idag så ska jag föreläsa i Halmstad... i morgon är det möte med soc. och AF... på onsdag bär det iväg till Lund för en mediautbildning... torsdag ska jag besiktiga bilen i Ljungby och på fredag ska jag på en kurs hela dagen... ett underbart avkopplande fullspäckat schema helt enkelt... jag kommer knappt att behöva tänka en tanke på vad jag ska vara eller göra... bara behöva följa mitt schema och haka på... ett ypperligt läge för mig att fixa befinna mig i nuet... här och nu.
.
Stressad blir jag nästan bara när jag inte gör det jag bör göra eller redan borde gjort.
.
Jag har väldigt svårt att uppleva stress i nuet... för min stress är oftast någonting jag skapar mellan mina öron... och då oftast i mina vanligaste fantasier... ni vet... då och sen... här och nu har jag helt enkelt inte tid att vara stressad... jag hinner helt enkelt inte det... i alla fall inte när jag har häcken full.

Kommentarer :

#1: Veronika

Du har aldrig tänkt att föreläsa på behandlingsavdelningen på Halmstad anstalt? (Om sådant nu är möjligt..)

Killarna där skulle behöva någon som vet vad han snackar om!

skriven
#2: peter

VågaVa har faktiskt varit och föreläst på Halmstads anstalt... det var innan de hade någon behandlingsavdelning och jag VET att det var en väldigt uppskattad föreläsning av fångarna som var där och lyssnade...



... det hade varit skoj att få komma tillbaka och göra en föreläsning på behandlingsavdelningen... den tanken ska jag ha med mig... tack...



kram

peter

skriven
#3: Veronika

okej vad kul!

Nu har det en behandlingsavdelning med två avdelningar, kanske 16 pers.

Om det skulle hända att det blev en föreläsning så skulle det vara kul om det var inom 6 månader, för jag vill att han jag känner där skulle få vara med om det.

Kram

skriven
#4: peter

Jo jag vet... men att de skulle komma att fråga oss om en föreläsning tror jag inte... de har de inte gjort så länge de haft behandlingsavdelningen... det enda vi lyckats med än så länge är att komma in och hålla NA-möte varannan vecka.



kram

peter

skriven
#5: Veronika

Mjo.. tror heller inte att de kommer fråga er om det.. men men..

Det är ju bra om ni kan hålla i NA möte, hoppas min pojke går på det då, att han får se dig så ifall, har berättat om din blogg för honom. Följer bloggen och gillar den starkt, din syn på livet, och du verkar vara en glad och trevlig person.



Kram

skriven
#6: peter

Man vet aldrig ;-)... skoj att höra att du tycker om min blogg...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :