Här och nu...

... är det gött att leva.
.
Tänker ibland på hur bra jag har det... jag är fan grymt tacksam över mitt liv... visserligen så har jag givetvis trampat på många tår och inte riktigt betett mig på ett sätt som jag kan vara stolt över mer än en gång... väldigt många gånger faktiskt... men summa summarium så har alla mina val i livet fört mig precis dit jag är idag... just nu i en källarlokal mitt inne i Halmstad tillsammans med vänner som tycker om mig precis som den jag är... och det är inte fy skam.
.
Om en timme ska jag ta en sväng till Frivården i mitt uppdrag som övervakare... och att jag är en övervakare och inte övarvakad är ju bara det ett smärre mirakel... men så är det... med tiden blev även jag en betrodd medborgare i vårt samhälle... inget jag drömde om när jag var ung direkt men som jag idag är tacksam över.
.
Här och nu är det enda som finns... och där bor även mina minnen och drömmar.
.
Jag har blivit rätt bra på att leva i nuet... det ligger en hel del träning bakom måste jag medge... träning och faktiskt ganska hårt arbete... för att klara av att leva i nuet så är jag av den bestämda uppfattningen att jag även måste äga min egen historia och ta ansvar för all skit jag ställt till med under resans gång... först då kan jag slappna av på riktigt och känna en sann sinnesro... och det medges... även drömma om framtiden... som just nu är en stundande resa till Indien med min dotter... ja jävlar... det är skönt att slippa vara på flykt från mig själv.
.
Här och nu är det gött att leva.

Kommentera inlägget här :