Mina städrutiner...

... har mycket i övrigt att önska.
.
För något år sedan så skrev jag rätt mycket på min blogg om mitt 15 minuter om dagen projekt... och med en viss stolthet berättade jag för hela världen hur jag hade hittat en modell för att ha det städat och fint hemma... vad jag minns så var jag närmast manisk i min iver att dela med mig av min helt fantastiska lösning på ett vardagsproblem.
.
Det var länge sedan... i en helt annan tid känns det som... dammråttorna har vuxit till stora får och även om jag hela tiden ser till att hålla efter min disk och tvätt så börjar det växa upp högar överallt i mitt hem... högar med läxböcker, reklamblad, ditten & datten, verktyg och all möjlig bråte som jag inte klarar av att slänga med en gång och istället lägger i en hög... "så länge"... att ta hand om "sen".
.
Nu har jag ännu en gång plockat fram städgrejorna för att göra rent mitt hus.
.
I vilket fall som helst så plockade jag fram min dammsugare och åkte till affären och köpte skurmedel... denna gången så valde jag att lyssna på en god vän och köpte klorin att svabba mina golv med... så nu luktar det som på ett badhus hemma hos mig... vilket faktiskt känns riktigt frächt om jag får lov att säga det själv... att det sedan tar en himla tid för mig att städa beror mycket på att jag tar rätt många raster... sätter mig och ser en film... flippar lite på min dator... snöar på ett och annat ord när jag spelar Wordfeur på min iPhone... men va fan... långsamt kommer man längst har jag hört.

Kommentarer :

#1: Cia

Riktiga trägolv ska man skura med klorin eller grönsåpa och det sistnämnda luktar kanske godare men det är ju en smaksak :-)



Här städas det också men jag håller mest på att rensa i röran bland kartonger som står och tar plats och det känns riktigt skönt....vem har bråttom, man får lov att ta pauser och det är man förtjänt av, bättre ta det lungt så blir allt mycket bättre i slutänden :-)Lycka till!



Kram Cia

skriven
#2: peter

Såpa testar jag nästa gång...



kram

peter

skriven
#3: Cia

Jaa prova det, luktar underbart :-)



Kram

Cia

skriven
#4: peter

Tack för tipset.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :