Nu har jag köpt...

... ett takräcke till min bil.
.
Helgen närmar sig med stormsteg och mina förberedelser inför min resa ner till Skåne och Hammars backar fortsätter... igår så betalade jag in pengar så att jag är försäkrad om det skulle hända något när jag nu ska försöka kolla upp om jag är en pilot eller inte... och eftersom jag tänker ta med min vinge (bra att ha om man vill komma upp i luften) ner till Skåne så behövde jag ju ett takräcke på min bil... och det har jag fixat... ett begangnat orginalräckte som passar min bil perfekt... en liten stege att lägga på takräcket så att vingen ligger bra har jag sedan tidigare... fattas bara några skruvar att skruva fast den med... sen är det bara att spänna fast vingen och sätta mig i bilen och köra.
.
SAAB orginalräckte... 600 spänn på blocket... både jag och säljaren var nöjda.
.
Det är en spännande resa jag har framför mig... och då tänker jag inte på bilresan utan på den mentala resan jag tänker göra... jag har ingen aning om jag fortfarande vill flyga... och jag tänker inte ödsla någon tid att tänka efter om hur det ligger till med den saken... det är bara slöseri med tid... nä... jag tänker istället åka dit där jag kan få reda på det... nämligen ett flygställe... och jag har valt ett tillfälle då jag kan få den hjälp jag behöver för att ta reda på om jag fortfarande vill flyga... genom att helt enkelt haka på en flygkurs... med instruktörer.
.
Nu vet jag att det inte räcker riktigt... för det är en sak till som måste funka för att jag ska komma upp i luften... nämligen vädret... det ser väl inte så himla lovande ut... så det är tur att jag är utrustad med tålamod... och kan låta min "resa" få ta den tid den behöver.

Kommentera inlägget här :