Jag älskar...

... mitt jobb.
.
Efter ännu en helt underbar dag på Tylösand med både sol och lite regn så mår jag som jag förtjänar... förträffligt... och då måste jag ändå erkänna att jag inte hade så stora förväntningar på denna dagen... men som vanligt denna sommar när väderprognoserna berättar för oss att vi inte ska befinna oss på en strand blir jag väldigt positivt förvånad... vindstilla... lugnt... när vi startade yogapasset... några droppar regn och vi fick avsluta med en tvättäkta paraply-yoga... och det var bara... helt ljuvligt att sitta på stranden under ett paraply tillsammans med mina yogavänner.
.
Jag är en väldigt lyckligt lottad kille som har ett av världens absolut bästa jobb... strandhäng med VågaVa.
.
Så klart så sprack himlen upp efter lunch så att vi fick några fina timmar med sol och bad... vi hann även med att spela både mulle och volleyboll innan jag och en kollega drog iväg på after beach på solgården... för att avsluta dagen i hällande regn och åska när vi åkte hem... sommrigt... och helt jävla underbart.
.
Jag är sannerligen en väldigt lyckligt lottad kille.

Kommentarer :

#1: Lakritsdraken

Spela mulle? Vad är det?
*nyfiken* :)

Svar: Ett kortspel som vi ägnar en hel del tid åt...
kram
peter
peter

skriven
#2: maritha

Visst e` mulle ett jätte roligt spel. Helst om man spelar 2 mot 2. Skitgubbe e` också ett roligt kort spel, spelar ni det? Och du har världens bästa jobb i världens finaste land ;) kram

Svar: Nä det är "bara" mulle som gäller hos oss... 2 mot 2 så klart ;-)... jag är en lyckligt lottad kille.
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :