Bättre...

... sent än aldrig.
.
Det blev ganska sent på kvällen innan jag hann med att skriva en blogg idag... och det kan vi ju leva med... ibland så har livet så mycket att bjuda på att jag helt enkelt inte hinnar med alla mina rutiner... allra helst en dag som denna då jag befinner mig på en servicekonferens i Stockholm... hela dagen har jag suttit i möte och som den mycket uppmärksamme kanske redan har lagt märke till så gjorde jag faktiskt några tappra försök att skriva en blogg i de korta pauserna vi fick lite då och då... men inte fan har jag tid att sitta vid min dator då... inte när jag har fullt av jätte fiNA vänner runt omkring mig... vänner som jag mer än gärna vill krama och hälsa på.
.
Så det är först nu när jag landat på hotellet efter en helt fullspäckad dag som jag kan sätta mig här i lugn och ro... tänka lite på vad som hänt idag och sortera lite bland allt som snurrar mellan mina öron... ta bara det där att jag har bokat in ett flertal talare till Gullbrannakonventet... en servicekonferens är ju ett helt ypperligt tillfälle till just detta... och jag måste säga att jag är mycket glad över de fantastiska människor som tackat ja till att tala på vårt konvent... det känns så himla bra ska ni veta... jag är väldigt nöjd.
.
Att hänga med en kärleksfull gemenskap genererar kärleksfulla tankar och känslor.
.
Jag är proppfylld av kärlek och mår som en prins... allt annat skulle ju vara konstigt eftersom jag som alla andra blir smittad av vilka jag umgås med... och när jag hänger med kärleksfulla människor så känner jag mig naturligtvis fylld av kärlek... och den känslan... mmmm... den är helt okej.

Kommentera inlägget här :