Det blev sen kväll...

... innan jag hann blogga idag.
.
Vissa dagar så rínner tiden iväg... idag var en sådan dag... för även om jag för det mesta hinner med att slänga iväg en blogg så har jag alltså inte hunnit med att sätta mig ner och plitat ihop några rader... än... men bättre sent än aldrig var det väl någon som sa... undrar vem?
.
Jag hann precis packa min vinge på biltaket innan det blev för mörkt... och det var ju tur eftersom det hade varit lite jobbigt att göra det klockan 06.00 i morgon bitti... då vill jag nog helst bara kunna sätta mig i bilen och vrida om nyckeln... för att köra mig själv och min vinge alla milen ner till Hammars backar... det är ju tänkt att vi (min vinge och jag) ska göra ett försök att då äntligen komma upp i luften tillsammans... lördagen är med andra ord vikt åt hängflygning för min del.
.
I morgon så hoppas jag att jag kan få starta under min alldeles egna vinge.
.
Så om det blev sent idag innan jag hann blogga... lär väl förutsättningarna inte vara så himla mycket bättre i morgon för att få iväg några raden här... visserligen så kommer jag verkligen att göra mitt allra bästa för att hinna skriva lite här... men jag kan ju naturligtvis inte lova någonting... det blir som det blir... och hur det än blir så blir det säkert som det ska bli... eller hur?

Kommentera inlägget här :