Mer skam...

... än nödvändigt..
.
Ibland så kan jag få för mig att det kan vara på sin plats att fundera lite över vad jag skäms över... för visst är det väl som så att jag ibland kanske tar på mig mer skam än vad jag skulle behöva... ska jag verkligen skämmas över allt som jag skäms över... frågan är berättigad tycker jag... ta ett exempel... är det verkligen så hemskt att ha sex utanför äktenskapet?
.
Det finns så himla mycket som jag kan skämmas över när det gäller mig själv... jag behöver inte mer.
.
Om det skulle vara helt fel att ha sex utanför äktenskapet så skulle jag alltså skämmas över mina barn och mitt barnbarn... vilken huvudlös tanke... naturligtvis inte... ändå finns det starka krafter som vill få mig att skämmas och avstå någonting så naturligt som min sexuallitet... sinnesjukt om ni frågar mig... och jag förstår mig verkligen inte på alla dessa präster som väljer att leva i celibat... och till råga på allt verkligen tror att de gör någonting bra med att förneka sin egen sexualitet... ingen av dem ska försöka inbilla mig att de inte tänker på sex lite då och då... eller hemska tanke... kanske t.o.m. rör vid sig själva... trots att de säkert lärt sig att det kan växa hår på insidan av deras händer om de faller för frestelsen.
.
Nä... jag tänker fan inte skämmas över min sexualitet längre... det är väl inget fel att det råkar växa lite hår på insidan av mina händer... det är ju säkert skönt på vintern när det är kallt.

Kommentera inlägget här :