Hemma...

... igen.
.
Ja så kom jag då till slut hem igen... efter många mödor och stort besvär... det känns nästan som om någonting inte riktigt ville att jag skulle komma hem... det räckte inte med att jag missade mitt plan hem för några dagar sedan... för när jag då väl kom hem igår så startade inte min bil så inatt jag fick sova hos mina döttrar i Halmstad... idag så lyckades jag få igång bilen men då hade bromsarna låst sig... det blev en sväng till en verkstad innan min bil funkade som den skulle igen... så det tog ett litet tag innan jag kunde låsa upp min ytterdörr och ta steget in i mitt hus.
.
Och jag vill väl inte riktigt påstå att jag hoppar jämfota av glädje av att komma hem... nej det var en alldeles för underbar semester för att jag ska vara nöjd med att komma hem... jag fick bara mersmak... och skulle utan att tveka fortsatt mitt liv på samma sätt ett bra tag till.
.
Naturligtvis så saknar jag Bali och det sköna livet på en solig strand en vinterdag i Sverige.
.
För mig så har denna semestern kommit att betyda en hel del för mig rent privat... och jag är väldigt glad över att ha träffat sidor hos mig själv som jag inte har trott mig ha... fina sidor som jag tycker mycket om... så det är väl inte så konstigt att jag vill fortsätta utvecklas i samma miljö... men men... nu är det som det är och jag tänker minsann göra mitt bästa för att ha det himla bra ändå... och samtidigt börja planera för en ny spännande resa.
.
Annars så har jag ju blivit en rökfri rökare igen... en jävligt trött sådan just nu... jetlaggad så det stårt härliga till och om jag ska vara ärlig... fett jävla röksugen också... men det kan jag ta... ett röksug är ju inte hela världen och precis som jag misstänkte så är det inte hela världen att strunta i att tända nästa cigg... jag kan fan inte fatta varför människor gör så stor sak av att sluta röka... vad är det som är så svårt med det... finns det någonting extra svårt som jag inte fattar?
.
Eller är det bara ett sätt att tjäna en massa stålar att inbilla människor att det är skitsvårt att sluta röka... för det är ju inte sant... för sanningen med att sluta röka är lika enkel som självklar... tänder du inte den första ciggen så håller du dig rökfri... det är hela hemligheten.

Kommentarer :

#1: Caroline

Välkommen hem!!!!

Svar: Tack...
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :