Väntans...

... tider.
.
Jaha så satt jag där till slut... på banken och pratade ekonomi... och blev bemött på ett respektfulls sätt av en trevlig banktjänsteman... vi kollade tillsammans upp hur det såg ut med min ekonomi... och kunde konstatera att mitt liv skulle bli både betydligt billigare och behagligare om jag kunde samla att mina skulder på ett och samma ställe... kort sagt en god affär både för banken och mig... men... jag kunde inte få något besked direkt... trots allt så har jag ju betalningsanmärkningar och en skuld hos fogden... han var tvungen att snacka lite med sina chefer och se vad de har att säga om saken... så jag får hålla tummarna för att de också ska se att jag under alla dessa år jag har haft lån i denna bank skött mig som bankkund... för det har jag... även när jag var aktiv så har jag med både tur och skicklighet lyckats hålla näsan ovanför vattenytan när det gäller mina banklån... det är helt overkligt när jag tänker efter... eftersom det mesta gick åt helvete när jag söp och knarkade.
.
Jag håller tummarna för att min bank tycker att jag är värd att satsa på.
.
Jag var nervös när jag satte mig på banken igår... men det släppte faktiskt en hel del under besöket... jag är en kille som man kan lita på och jag hade ett bra förslag med mig... det kunde jag faktiskt känna... och den känslan gillade jag... idag är jag glad över att jag gör mitt bästa för att fixa min ekonomi för att slippa fogden och alla dessa inkassobrev som jag prenumererat på i nästan hela mitt liv... det känns himla bra att dra upp huvudet ur sanden och ta lite ansvar för mina handlingar även då det gäller min ekonomi.

Kommentarer :

#1: Anonym

Stolt att ha dig som kusin och vän. Varje gång jag läser dina inlägg får en ny syn på livet som ger mig inspiration och eftertanke, tack Peter

Svar: Nu blev jag glad må du tro... :-)
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :