Jag blir avundsjuk...

... på min flickvän.
.
Att hon bara har mage att införskaffa sig en modernare telefon än mig... hur ska jag kunna överleva med en iPhone 5 när hon nu tänker köpa sig en iPhone 5s... och jag förbannar mig själv för att jag inte hade is i magen och väntade ut denna modellen... trots att jag VET att det inte hade funnits den minsta möjlighet för mig att uppvisa det tålamodet... när det kommer någonting nytt vill jag ju ha det direkt... helst igår... för jag är en av dessa som högst motvilligt erkänner att jag har gått på myten om att jag nog kan bli lite lyckligare när jag köper något nytt... och jag sticker inte ens under stol med att så faktiskt är fallet... jag BLIR lycklig av en ny mobil... ett litet tag... och missförstå mig inte nu när jag skriver att jag blir avundsjuk på min flickvän för att hon kan köpa sig en ny lur... nej tvärtom så blir jag glad för hennes skull... även om jag så klart också skulle vilja ha den senaste mobilen.
.
Idag så får jag trösta mig med den senaste uppdateringen på min mac... som jag gillar.
.
Jag skulle gärna vilja säga att jag är killen som inte bryr mig om sådant som mobiler och datorer... och istället kunde sitta ute i en öken och känna mig andlig medans jag sög på stenar... men så är inte fallet... jag är en produkt av vårt konsumtionsamhälle... och även om jag förstår vansinnet i att sabba vår natur med hela den här idén om tillväxt så förmår jag inte att bryta mig ur det systemet... jag är helt enkelt alldelses för knas på tekniska lösningar... och minsta lilla nya grej på mobilen får mig att rysa av välbehag... och vilja ha... direkt... helst igår... så ja... jag är fan avunssjuk på min flickvän just nu.

Kommentarer :

#1: Din flickvän

Jag vet int om det stämmer, om det där med att du är glad för min skull........ :) För att jag snart har en ny lur i min ägo. Puss

Svar: Älskar dig också <3
peter

skriven

Kommentera inlägget här :