2015...

... 2016.
.
Kedjerökande avslutar jag 2015... året då jag flera gånger bestämt mig för att bli rökfri... och nu sitter jag här och känner en viss panik inför mitt beslut över att ännu en gång lägga ciggen på hyllan 2016... det hade varit lätt för mig att slå på mig själv och tycka att jag misslyckat flera gånger under året som gått... men... faktum är att det finns ett annat sätt att se på saken... som att jag jag faktiskt lyckats hålla mig rökfri i samanlagt i drygt 4 månader av 12 möjliga vilket visar att det är fullt möjligt för mig att leva rökfri.
.
2015 präglades ganska mycket av ciggaretter och resor till länder långt bort för mig.
.
Annars så har 2015 innehållt rätt mycket för mig när jag tänker efter... som att jag fick fira nyår på Bali... åka bräda i Trysil... och avsluta med en minst sagt spännande resa till det magiskt vackra Nepal... etablerat ett VågaBo i Halmstad och sett VågaVa växa till en väl etablerad och proffisionell verksamhet på många sätt... min roll i verksamheten år under utveckling och det är med spänning som jag går in i 2016 med alla dessa nya utmaningar.
.
Mina mål för året som kommer är väl precis som vanligt att hålla mig drogfri eftersom det är själva grunden som mitt liv vilar på... är jag bara det så är allt möjligt... precis ALLT.
 

Kommentera inlägget här :