Jipperdido...

... vilken förvandling min gamla


... dammsugare gjort idag.

Från en rätt trött tingest till värsta SUGMONSTRET på någon minut... ojoj vilken fart det blev på den sen jag bytte dammsugarpåsar... å STORT TACK för tipset om var jag kunde hitta RÄTT påsar till min maskin.

Ja herrejävlar vilket SUG... å jag som trodde att jag bytte ner mig när hon som bodde här får ett år sedan tog med sig den nya superdammsugaren som kunde lyfta fulla 2 liters coca-cola flaskor... men men den ligger i lä... min gamla damsugare med sina NYA påsar är ett MONSTER.

Mina 15 minuter om dagen vann en överlägsen seger mot dammråttorna... å det gick snabbt... wroom så var undervåningen kliniskt dammsugad... ja jag hann faktiskt spruta på nåt jätterent å luktagott medel på alla tomma hyllor och fönsterbänkar å torka av dem också... så nu kan jag fortsätta med att ställa tillbaka lite prylar... men inte idag... alla minuter är förbrukade... å även om jag gärna vill börja nu med en gång så får jag vänta tills imorgon... jag längtar redan... fan vad mina 15 minuter gick snabbt idag... men så är det väl när man har kul... då flyger tiden fram...

Kommentarer :

#1: H

,,,flin,,, du e bäst! du är en sällsynt härlig människa, vet du det? Hur gick det med frakten då? Betalade du för det?

Kram

skriven
#2: peter

nä nä ingen frakt... 86 spänn...fem påsar (orginal) å en supertrimmad dammsugare... woow... du har gjort min dag L... tack!

(((kram)))

peter

skriven
#3: monika

Ingen dum ide med 15 min om dan!! Alldeles lagom ;)

skriven
#4: peter

Ja och 23 timmar å 45 minuter över till att göra vad jag vill L... 15 minuter är perfekt för mig... man hinner mer än vad man tror på den tiden... å så mår jag ju sååååå himla bra efteråt L.

(((kram)))

peter

skriven
#5: Nathalie

Du är duktig du :)

Tänkte Önska dig en super bra helg..

sänder också över en massa varma kramar,kärlek o positiva tankar till dig!!

skriven
#6: ingalill

hej vännen. tack för att du finns och jag kan bara instämma med övriga..kram och mycket kärlek till dig. VAR RÄDD OM DIG! ingalill

skriven
#7: peter

Kärlek i drivor till er mina vänner... ni betyder mycket för mig... å jag hoppas att vi allihop får en helt underbar helg.

(((kram)))

pete

skriven
#8: H

önskar 15 minuter skulle funka hemma också...men med 5 tvåbenta och 2 fyrbenta i huset och bara en (jag...) som städar så får det bli 15 minuter i varje rum dagligen.

Man kanske skulle prova? kan ju ta uppe varannan dag och nere varannan dag..?

Japp, jag börjar idag! =)

skriven
#9: peter

Det första jag kommer att tänka på när jag ser din kommentar är att det finns 5 tvåbenta i huset... men bara en som städar... är alla utom du under 2 år?

sitter alla de andra i rullstol eller har något annat handikap?

Varför är det bara du som städar?

Ja jag bara undrar...

(((kram)))

peter

skriven
#10: Kicki

Hej Peter!!!

Vill som ALLA andra önska dig en trevlig helg, har precis skrivit i min blogg om mitt "matmissbruk"...läs gärna å kommentera...du har sååå mycket kloka tankar som man kan ta till sig!!....kramelikram

skriven
#11: Anonym

blablabla...vill inte höra...jag städar, det blir bäst så. och jag slipper ju göra om det sen eftersom inget städar bättre än jag... ;-)

kram

skriven
#12: Kicki

TACK Peter!!!!

Faaan du fick mig att börja tjuta!!...inte för att jag e lessen men för dina ord...jag känner dig inte ens men dina ord...d kliver rakt in i hjärtat!!! Någon som vågar tro på mig, som inte ens vet VEM jag är...

T A C K ! ! ! än en gång...kraaam

skriven
#13: peter

Aha... tänk att jag inte blir förvånad L... har själv en sådan gen i mig... mitt sätt eller inget sätt alls L... men vet i fan om jag inte närmar mig din klass nu med mina nya dammsugarpåsar... dessa höjde nog min nivå med sådär en 80% tror jag... men lite mer allvarligt talat så har jag även levt i den totala motsatsen där mitt sätt att städa inte på långa vägar var lika bra som min partners... å det var inte så skoj det heller... jag blir lat och missar ett bra tillfälle att känna mig behövd och uppskattad för att jag hjälper till... jag jobbar på att få lite balans... ja du vet... det blir gärna allt eller inget för mig.



Å till dig Kicki... vi kanske missbrukar olika saker men om vi går bakom det så är vi såååå himla lika... vi har mycket mer gemensamt än vad det kan se ut som... å jag hade människor som trodde på mig när jag själv tvivlade... så idag har jag inte svårt att tro på dig eftersom de lärde mig att tro på mig själv.



(((kram))) till er bägge

peter

skriven

Kommentera inlägget här :