En nära dödenupplevelse...

... på riktigt.
 
Jag hann inte mer än komma hem från Filippinerna innan jag däckade totalt... och det är samma visa som när jag kom från Nepal för något år sedan... min kropp pallar helt uppenbarligen inte med att sitta massa timmar på ett flyg och bli smittad av vad det nu kan vara för något... nu har jag legat helt utslagen i några dagar med hög feber och värk i hela kroppen... igen... och jag lovar er att det är inte skoj någonstans.
.
Fördelen med att vara sjuk på riktigt är att man liksom inte har något val... tålamod och tid är nog det enda som hjälper... och förhoppningsvis så är jag på bättringsvägen... nu kan jag i alla fall sitta upp och skriva här ett litet tag efter att bara legat ner och knappt orkat röra mig... tur i oturen är väl ändå att det är på mina hemresor som jag blir sjuk... det hade inte varit så skoj att vara sjuk på min semester... men jag är helt övertygad om att det är de här sinnesjukt jobbiga flygresorna som tar knäcken på mig... AC, trångt, sömnlöst och hur jobbigt som helst... det är nästan så att man funderar lite över hur mycket extra det hade kostat att åka första klass... och kunna sova ordentligt... vem vet... kanske hade jag sluppit de här nära döden dagarna när jag kommit hem... det hade ju varit värt en hel del.
.
Jaja... det är som det är... det får jag bara acceptera... och även om jag känner mig både liten och bräcklig just nu så vet jag ju att det går över... förr eller senare så gör det ju alltid det.
.
Varmt och skönt på en paradisö... lite bättre än den mansförkylning som drabbat mig nu.
 

Kommentarer :

#1: ulf blome

krya på dig peter

Svar: tack
peter

skriven
#2: Katinka

Mina resor blev 200% bättre när jag skaffade Boses hörlurar med aktiv brusreducering! Det gjorde att jag kunde somna trots dåligt utrymme och hela upplevelsen blev mycket mindre stressfylld. Återhämtningstiden och sjuktiden efteråt har inte helt försvunnit men den har kortats ner dramatiskt!


Svar: dunderhörlurar ;-)
peter

skriven

Kommentera inlägget här :