Nytt år...

... nya utmaningar.

Så var det då 2018... efter en helt osannolik nyårsafton på ett regnigt och väldigt blött Boracay med allt vad det innebar... naturligtvis helt befriad från bakfylla trots att vi befann oss i ett nyårsfirande av rang... jag ska ärligt säga att jag aldrig under mitt 60-åriga liv varit ens i närheten av något liknande... man blev fan helt slut bara genom att befinna sig på plats... det var väsen, fyrverkerier, musik av alla de slag och fullständigt fullpackat av människor av alla de slag... kort sagt ett kaos utan dess like... men jag skulle inte vilja vara utan denna upplevelse... den slog det mesta.

Idag så vaknade vi upp i motsatsen... på samma strand har vi nämligen hittat ett litet lugnt familjehotell för en billig penning... med eget kök, balkong och ett skönt lugn.

I tider av nyårslöften att bryta har jag i år antagit en ny utmaning... om några dagar så är det tänkt att jag ska göra en ny attack och komma hem till Sverige rökfri... och mitt löfte är väl att göra så gott jag kan med den saken... i år tänker jag nämligen inte misslyckas med någonting... bara skapa nya erfarenheter... på gott och ont... så länge jag bara gör mitt bästa så duger det för mig.

Det i sig blir min utmaning för 2018.

(null)
Nyårsfirandet igår var... surrealistiskt... magiskt.

Kommentera inlägget här :