Gott nytt år...

... från ett regnigt Boracay.

Vi kommer ut efter 90 minuters massage... regnet öser ner och 80% av försäljarna har i rekordfart sadlat om och säljer nu... föga överraskande... regnställ i plast till hutlösa överpriser... säga vad man vill men här finns det en viss förmåga att anpassa sig efter marknaden... blixtsnabbt.

Ännu en gång har vi bytt hotell... nu bor vi billigare än någonsin på ett trevligt familjehotell... bakom det nya tyska haket som vi har börjat hänga på här... lite sidan om det värsta stöket och ett ganska lugnt ställe... och en helt magisk gulaschsoppa... det kändes lite grann som att vara tillbaka i Österrike... här har vi tänkt att inta vår nyårsmiddag om några få timmar.

Borakay i sig är ett minst sagt flippat ställe... hur mycket folk som helst och ett helt galet nattliv... men samtidigt hur coolt som helst... en magisk vacker vit sandstrand... och samtidigt ett totalt kaos av... ja... allt och lite till.

Vi började högst upp på station 1 som är den lite "finare" avdelningen med de dyraste hotellen... sedan har vi successivt jobbat oss ner genom station 2 där ALLT och lite till finns... till utkanten på station 3 där det är betydligt lugnare... inte som på förra ön men väldigt trivsamt och sjysst.

Annars så känns det nästan lite konstigt att vara västerlänning bland alla koreaner... någon förolämpade oss kraftigt genom att tro vi var ryssar... vi tog oss igenom detta med nöd och näppe... sådana här upplevelser kräver sin man/kvinna för att gå igenom drogfri... jag är säker på att ni förstår vad jag menar.

Men i alla fall... Gott Nytt år på er allesammans.

(null)
Här i vad vi kallade för "lilla Marrakesch" bodde vi bara en natt... nu bor vi på ett litet familjehotell.

Kommentera inlägget här :