Ålderdomen...

... nalkas.

Det är inte direkt som förr i tiden då jag kunde vara uppe hela nätterna... inte ens när jag är på semester... vid 20-tiden börjar vi snegla på varandra och utbyta menande blickar om att det kan vara dax för refrängen... det måste vara åldern.

Festandet är inte riktigt vår melodi... har vi lagt oss senare än 22 så hör det verkligen till undantagen... men faktiskt så är det skönt att lägga sig och kolla på en film på paddan innan vi somnar.

Denna dagen så har vi inte gjort ett endaste dugg mer än ätit, tagit en mycket liten promenad i den lilla byn... det är lite fräckt hur nära vi kan komma det "riktiga" Filippinerna här... för bakom hotellen så märker man inte av turismen... visst är det fattigt men samtidigt väldigt familjärt... och att springa på det lokala livet på en tuppfäktning var en upplevelse som jag inte skulle vilja ha ogjord.

Flippat med två så olika världar så nära varandra... men jag vill påstå att jag känner mig väldigt trygg här... människorna är väldigt trevliga och hjälpsamma överlag.

(null)

(null)

(null)
Lite bilder från en gata i byn på ön.

Kommentera inlägget här :