Min städning...

... fortsätter med oförminskad intensitet 15 minuter om dagen... jag är visst uppe i 2 timmar och 45 minuter nu om jag inte räknar fel.

"Vad tomt här är" var min dotters kommentar när hon kom hem till mig i fredags... det var innan hon såg mitt stora målarbord jag har på övervåningen... det är allt annat än tomt just nu... där har jag ju lagt allt som tidigare legat på mina numera...


... helt tomma hyllor.

Jag har förstått såpass mycket att allt som fanns på mina hyllor inte ska tillbaka på sin gamla plats... det kommer med andra ord att bli lite grejer över... vissa saker är väldigt lämpade för att ligga i mina skrivbordslådor istället... ja det är faktiskt "typiska" skrivbordslådesaker.

Glad över denna insikt och eftersom jag har just ett skrivbord stående på nedervåningen så går jag ner och drar ut en av dessa...


... skrivbordslådor.

Jaha... just den kanske jag behöver städa lite i innan jag kan lägga ner det jag tänkte på... undrade lite över vad jag kunde hitta för överraskningar i de andra...


... lådorna... ojdå...

kommer ni ihåg när det fanns video... eller när vi sparade det vi hade i våra datorer på... disketter.

Ja det börjar verkligen bli ett riktigt intressant projekt det här... och hade jag inte haft min tidsbegränsning på 15 minuter om dagen så vet i fan hur det gått... en sak är klar... det hade blivit fullständigt ohanterligt för mig... det påminner alltför mycket om mina städningar när jag var aktiv narkoman... ett fullständigt kaos... det blir liksom för mycket.

Nu är jag inte ett dugg orolig eftersom jag har min plan... det får ta den tid det tar... lite i taget så kommer det att bli hur bra som helst... men det är intressant och se hur mitt projekt växer hela tiden... å vilka val jag ställs inför... det är minsann inte så lätt för mig att slänga gammal skit... ta bara ett exempel... när är en...


... blomma död?

Jaja... jag har mina 15 minuter kvar att göra idag... undrar om disketterna åker i soporna eller om jag fortfarande inbillar mig att "de kan ju vara bra att ha"... spännande.

Kommentarer :

#1: Sill-Britt

Åh, det där känner jag allt igen! Vi har väldigt lite prydnadsföremål- ändå är det alltid fullt i bokhyllan. Babypuder, nån sladd, viktiga papper som man ska "sortera sen" osv.

Jag har många sparade texter jag skrivit på disketter..ingen av våra datorer tar disketter längre. s

skriven
#2: peter

Jag hade faktiskt en gammal dator som kunde ta disketter... tro det eller ej L... grejen var att jag bl.a. sparat bilder som jag gjort på disketterna... men tydligen i något slags program som slutade användas för typ 100 år sedan... det enda jag fick ut av det hela var en viss frustration och en nästan helt ohanterlig nyfikenhet... möjligtvis intressant men inget att rekomendera rent känslomässigt.

(((kram)))

peter

skriven
#3: Mia

Ha ha ha... ja jävlar... Det är så många svåra beslut att ta här i livet. Jag vet. Å är man en hamster så tränger dom sig på till och från. När det blir fullt får man lov att skrida till handling... liksom! Inte alls kul, förrän efteråt! Kram på dig :-)!

skriven
#4: peter

Ja hamstereländet känner jag mycket väl till... vissa av oss är nog födda till sammlare... å är man då pysslig som du då är det verkligen inte lätt L... ALLT kan ju vara bra att ha.

Men visst föder tomheten när jag lyckat tömma något skaparlusten... att få fylla en tom yta är ett äventyr.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :