Så enkelt...

... jag kan göra det... ge mig bara 15 minuter om dagen.

Det är allt som behövs för att jag ska kunna njuta av...


... en kopp kaffe å en cigg på min trappa.

15 minuter... om dagen är allt som behövs för att jag ska kunna slappna av här hemma... kunna känna att jag har all tid i världen för att njuta av vad jag vill... 15 minuter av att gå till handling med ett projekt som kallas för städning.

Men va fan kanske ni säger... på 15 minuter hinner du väl inte städa ditt hus... å ni har rätt... men ändå fel *L*.

15 minuter hann jag en hel del... som att...


... diska upp all disk...

Vattna alla blommorna... slänga in tvätt i tvättmaskinen... å plocka bort lite skräp.

15 minuter hinner jag städa upp mer än jag skräpar ner på en hel dag här hemma... jag hinner inte städa hela huset på den tiden... men jag kan räkna... å städar jag bort mer än vad jag skräpar ner varje dag... så kommer jag med tidens hjälp att inom en snar framtid ha ett skinande blankt och städat hus... allt jag behöver göra är att ge mig själv 15 minuter till städning varje dag... och det kan jag väl stå ut med... jag har ju faktiskt 23 timmar och 45 minuter kvar att göra annat på... jobba, sova, se på TV, sitta vid datorn... ja vad som helst.

Å belöningen låter inte vänta på sig... nu ska jag sätta mig vid TV:n å slappa... nöjd med vad jag gjort idag... för dessa 15 minuter av handling gör underverk... tar bort en massa stress som jag byggt upp av att ha dåligt samvete för att jag inte städat på några dagar... så jävla enkelt *L*.

Kommentarer :

#1: caroline

Jo jag testade med att städa 20 minuter varje dag förut och det funkade bra men tyvär lyckades jag inte riktigt hålla fast vid det

skriven
#2: knisse

Helt seriöst Peter! Vilket kanon idè, det blev värsta AHA upplevelsen här haha Det låter så självklart och bra. Ja ska fan försöka prova det i morgon. 15 minuter är ju ingenting. De värsta me mig är att börjar jag har ja svårt o sluta kanske iofs e bra?? :0) Kram vännen

skriven
#3: peter

Fan vad häftigt att få höra att det är någon annan än jag som testat denna idé... med bra resultat också L... jo jag hajar också att det tar ungefär 100 dagar att bygga en ny rutin å bara två att sabba den L... å jag känner igen det där med att ha svårt att sluta... å det tror jag är den viktiga biten... att lägga ner efter 15 minuter annars så blir det bara svårare att komma igång nästa gång... innan har ju en städning för mig varit förknippad med omöblering och helst också kanske måla om och flytta en vägg... tacka fan att jag drar mig för att börja med det i mitt undermedvetna... å det är därför som jag håller hårt med att sluta... kan ta hjälp av nåt på TV:n som jag vill se så att jag fixar att sluta.

(((kram))) till er bägge

peter

skriven

Kommentera inlägget här :