Utanför mitt huvud finns...

... VERKLIGHETEN.

Och mellan mina öron existerar min tolkning av denna verklighet... å ska sanningen fram.. så är detta ju inte alltid samma sak.

Tack och lov så har jag ju ÄNTLIGEN fattat min vaaaaaaanlighet... innan jag förstod att jag var e vaaaaaaanlig kille så skapade detta faktum STORA problem för mig... eftersom jag då inte hade förmågan att på något sätt anpassa mig efter en verklighet som inte fanns i mitt huvud... ja det gick ju så långt att jag till slut trodde att jag bodde i en värld där alla... å jag menar verkligen ALLA... var idioter... ingen fattade ju någonting... jo föresten det fanns en som hajade... jag.


Snacka om att det kändes ensamt... tomt... och innehållslöst.

Jag och mina polare brukar snacka en hel del om att vara självcentrerad... hur farligt det är för oss narkomaner att låta vårt ego ta hand om rodret... att en ensam beroende är i dåligt sällskap.

När jag tänker på hur det var för mig så kan jag känna sorg... över hur mitt ego rånade mig i så många år på allt detta som finns utanför mig själv... å tacksamhet när jag kan känna på skillnaden... hur rikt livet egentligen är... alla dessa möjligheter som öppnar sig för mig när jag tar del av verkligheten... utanför mig själv *L*.

Nu låter det kanske som om  jag är befriad från min självcentrering... men så är det ju naturligtvis inte *L*... hallå... jag skriver ju en blogg... mitt ego vill att jag ska ljuga och säga att det är för att jag har så mycket klokt att säga *L*... hehe... eller att det är för att jag ska få lite distans till mig själv genom att skriva... å visst det ligger väl lite i det... men för fan... ska jag vara ärlig så är det nog mest för att jag vill att ni ska läsa vad jag skriver... ni ska bara veta hur många gånger jag är inne å kollar hur många "träffar" jag får på min blogg *L*... å det är ingenting annat än självcentrering *L*.

Mitt EGO älskar att blogga.

Kommentarer :

#1: ingalill

hej på dig underbara människa. det har blivit lite av rutin att gå in på din blogg. jag gör det i samband m att jag läser dagens text, kollar mail och delar på nams. det är schysst att läsa det du skriver. vi gillar att "hitta hem". se likheter och känna tillhörighet. det gör jag i din text och det udvidgar sig liksom. schysst! fint träd du hade på foto igår och jag kommer oavkortat att tänka på "pudeltanten". syns hon utanför era lokaler? jag har ett schysst träd i mitt foto-album på facebook. ha en BÄST lördag och stor KRAM. ingalill

skriven
#2: ingalill

hej på dig vackra och värdefulla människa. mycket fint foto på dig. kram kram ingalill

skriven
#3: peter

tack för dina fina komplimanger... jo "pudeltanten" är ju nu en av våra vänner och vi brukar prata lite när vi ses (vilket är rätt ofta)... så nu händer det att vi syns INNE i våra lokaler... det är häftigt att se hur vi har blivit accepterade av våra grannar i huset... de gillar det vi håller på med L.

Jag ska ta och kolla in trädet du har i ditt fotoalbum... träd är häftiga L.

Att titta på likheter och känna tillhörighet är väldigt viktigt för mig också... som någon sa till mig... vi ska hålla oss till vinnarna L.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :