Äntligen...

... var det då dax.

Sommar sol och...


 ... ut med rullorna.

Det var faktiskt några år sedan sist... och även om det är skitskoj att rulla omkring så finns det en inbyggd broms... rent mentalt... ville ju in till stan för att köpa en glass... men nä... vågade inte riktigt än... kanske om jag fixar lurar till min telefon och VRÄKER på TUNG musik.

Vadå vågar kanske ni undrar...

... visst kan jag åka rullor... inga problem (kommer visserligen ihåg för några år sedan då jag lyckades vurpa så där häftigt framför alla inne i stan)... det är inte där skon (rullorna) klämmer... nä det är mycket mer mänskligt... blygheten hindrar mig... självcentreringen som får mig att tro att ALLA tittar på mig... vilket väl i.o.f.s. är sant när man rullar omkring i centrum... och då kan jag känna mig en smula dum... fast jag vet att jag inte ska göra det...

... men ändå så kommer tankarna... "fan peter, 50-åriga gubbar åker inte inlines i centrum"... kanske lååååånga sträckor på asfalterade cykelvägar i stadens utkanter... men de chillar inte lite soft runt i centrum... fy på dig".

Men jag vet också att om (läs när) jag rullat inne i centrum så växer mitt mod... min frihet... mitt liv... för varje gång jag går emot en rädsla så vinner jag... varje gång.

så va fan... hallå stan... se upp för...

 
... nu kommer jag...

Kommentarer :

#1: Elvira

Snälla snälla, sluta aldrig vara som du vill vara, för att du "borde" eller "förväntas" göra annat..du är ju det friskaste jag vet!!! (..att lägga till i bekräftelsebanken;))Min jobbistjej, som kanske är något yngre, men ändå vuxen, kom ner en stund till jobbet idag, å åkte rullor inne..först tänkte jag gnälla, men sen kom jag på själv att det nog va säkraste stället att köra..å vem ska bry sig..egentligen?

Så när hon tränat ett tag rullade hon vidare, fullständigt fri att göra det hon kände för..

Vilket påminner mig, om att jag missat att höra efter om hon kom hem hel..suckKram kram

skriven
#2: peter

Tackar, tackar... bekräftelsebanken gillar det skarpt L...... får du låna hennes rullor?(((kram)))

peter

skriven
#3: Elvira

Behövs inte..har alldeles egna..nån stans..Borde kanske leta upp dem, om jag törs;)Känner lite på mig att det "ligger en hund gravad" med din fråga? lerKram kram

skriven
#4: peter

Nja... hund och hund... det skulle väl kanske va en liten valp då L...(((kram)))

peter

skriven
#5: Anonym

Men HALLÅ:::gick du UPP för trapporna med dom på dig??

skriven
#6: peter

jo det var ju lite svårt att rulla upp... och jag gick nerför också... alldeles för feg för att rulla L...(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :