Sakta och lite i taget...

... sker miraklet.
.
Efter att ha varit hemma i några dagar så börjar jag nu se ett resultat... sakta förvandlas mitt hem framför mina ögon... i morse gick jag in i ett skinande rent badrum och borstade tänderna... efter att ha sovit i min renbäddade säng i ett sovrum utan dammråttor (i mitt fall kanske det vore riktigare att skriva dammhundar p.g.a. storleken) under sängen... och det är inte utan att det känns lite... ja... lyxigt är nog rätt ord för mig... jag är ju tyvärr inte killen som alltid har tipptopp städat hemma i mitt hem.
.
Nu är jag långt ifrån klar med mitt stora städprojekt... någonting som jag väl för övrigt aldrig kommer att hinna färdigt med eftersom jag har ett stort hus... när jag är klar är det liksom dax för att börja om igen... vilket kanske är en av anledningarna att jag har så svårt för att städa... det känns liksom lite meningslöst eftersom jag ju aldrig blir färdig... samtidigt som jag måste få medge att det även känns helt fantastiskt när jag t.ex. lyckats dammsuga mitt kök... jaja... så länge jag gör så gott jag kan är jag nöjd.
.
Här har jag nästa mål att ta hand om i mitt gigantiska städprojekt... hallen.
.
Nu har jag tänkt gå vidare i mitt stora städprojekt och nästa mål är min hall... om jag lyckas med att röja bort en massa skit från den så kommer jag att komma åt mitt städskåp och lite andra skåp där jag kan förvara prylar som blir över när jag städar i övriga huset... och det är lite intressant att kolla vad som finns i min hall (även om det nog hade varit mycket enklare att berätta vad som inte finns i den)... här möts de olika årstiderna... här står min snowboardsbräda lutad mot mina golfklubbor... och viktiga bildelar till min förra bil trängs med ett gäng CD-plattor som jag ju inte längre använder mig av i dessa Spotify-tider... o.s.v... i all oändlighet... jag får nog ge mig själv några dagar för att få någon ordning på detta kaos... och jag har inte bråttom... för det räcker det med att jag ger detta projekt "15 minuter om dagen"... då kommer jag sakta och lite i taget se en förändring... för det funkar och min hall kommer till slut att skina och glänsa igen... det är nästan som trolleri... ett mirakel.

Kommentera inlägget här :