Massa timmar...

... Att slå ihjäl.
.
Det verkar faktiskt som om min fantastiska iPhone ställer in den lokala tiden åt mig... Och om det stämmer så har jag "bara" lite drygt 4 timmar kvar att vänta här i Qatar innan jag drar... Att vänta på en flygplats är ju... Sådär roligt tycker jag... Åtminstone om man är själv.
.
Visst är det flippat att spana in människorna men om jag ska vara helt ärlig så skulle jag nog helst vara framme på Bali redan nu... Men Bali ligger ju skitlångt bort.., det fattar jag just nu efter en lååååång resa från Köpenhamn... Och nu fattat jag att jag har typ en lika lååååång resa kvar innan jag kommer fram... Ca 18.00 lokal tid i morgon... Och då ska ni veta att jag startade min resa från Halmstads centralstation redan klockan 22.04 i går kväll... Jag är faktiskt rätt trött men har tyvärr inte så lätt att sova på flyget... Och jag vågar fan inte somna på flygplatserna för då får jag för mig att jag kommer att missa planet.
.
Men jag har 30 dagar på Bali framför mig... Dagar som jag just nu inte riktigt vet vad jag ska fylla med... Bada med delfiner kanske... Surfa måste ju bara provas... En sväng till Gilliöarna... Snorkla... iJa det finna massor att göra... Inte minst slappa på stranden och njuta av värmen... Ha det mesta utom att spendera tid i onödan i Kuta eftersom det ju tydligen är värsta turistlandet för Australienarna... Då chillar jag hellre på ett lugnt ställe.
.

Kommentera inlägget här :