Mer...

... Mycket mer.
.
Som den sanna beroende som jag trots allt är så ger mig kickar oftast mersmak... Jag vill ha mer av allt som ger mig någon form av njutning... Och inte lite mer utan MYCKET MER... Helst omedelbart eller... I går.
.
Så nu när jag då har dykt för första gången så snackar jag omedelbums om att ta ett sertifikat på stuts... Och det är mycket möjligt att det blir så för jag gillade att dyka bland korallreven (vem gör inte det)... Och bättre läge än att ta ett dykarsertifikat lär jag nog aldrig få... Typ någonsin... Enda kruxet är att teorin är på engelska.
.
Mer ville jag även ha av dansandet i går... Jag bor ju nämligen granne med Space Bar... Stampställenenas stampställe på Giliöarna (stamp = rave)... Och det är ju bara så häftigt att flippa iväg till musiken på det stället nere vid stranden ... Och musiken är det minsann inget fel på... Jag behöver inte ens sträcka ut handen och be om att få ta ett zipp på en joint... För cannabis och magiska svampar finns det gott om på denna ö... Tur att jag inte hittade hit under mitt aktiva liv... Jag hade nog aldrig kommit härifrån då.
.
Men idag är jag fortfarande drogfri trots att jag faktiskt tagit några bloss på en vanlig cigg och upplevt värsta nickokicken... Och ja... Jag vill naturligtvis ha mer... Så är livet för en beroende och det kan jag leva med... Så länge jag inte petar i mig den där första så är det lugnt.

Kommentarer :

#1: Hanna

Ring Hanna eller Hannas Mamma!!! Viktigt!

Svar: Kan inte ringa där jag är just nu... Kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :