Å vad har OSHO att säga...

... som intresserar mig?

Ja det är en fråga som jag kan ställa mig själv... och ni ska veta att jag har som vana att ifrågasätta... hela mitt liv har liksom gått ut på att jag ska klara mig själv... inget som jag rekomenderar någon... det blir en smula ensamt *L*.

Jag tror inte heller på att man ska sluta tänka själv... en av anledningarna till att jag absolut inte kunde anpassa mig i det millitära... det gick bara inte... kan inte på några som helst villkor förstå varför man ska ropa "hurra" när man kastar sig upp ur skyttegravarna och rusar mot en vilt skjutande fiende som har som enda mål att skjuta ner dig... hallå... vem fan hittade på att man skulle ropa "hurra"... DET kan jag inte förstå...

... och jag kan också vara lite rädd för att ta in även det som är bra för mig... varför tror ni annars att det tog så jävla lång tid för mig innan jag la av med drogerna?

Men jag ska ärligt säga att det OSHO vill förmedla gör mig nyfiken... för jag VET att jag är en människa av kött och blod (en Zorba)... och jag VET att jag hela mitt liv sökt efter min andlighet (en Buddha)... så tacka fan för att jag blir nyfiken... och just nyfikenheten är en av mina största tillgångar... jag är faktiskt drogfri p.g.a. min nyfikenhet... ja det är sant *L*.

Så va fan... jag vill dela med mig om vad som intresserar mig med denna snubben...


Osho's message:


My message to humanity is: Create a new man - unsplit, integrated, whole.
Buddha is not whole, neither is Zorba the Greek. Both are half and half. I love Zorba, I love Buddha. But when I look into the deepest core of Zorba something is missing: he has no soul. When I look into Buddha something again is missing: he has no body.
A great meeting I teach: the meeting of Zorba and Buddha. I teach Zorba The Buddha - a new synthesis. The meeting of the earth and the sky, the meeting of the visible and the invisible, the meeting of all the polarities - of man and woman, of day and night, of summer and winter, of sex and samadhi. Only in that meeting will a new man arrive on the earth.

Kommentarer :

#1: Eva T

Hej Min Vän !

Jag var på Ticket idag, hämtade kataloger. Mest Thailand , Malaysia, Vietnam å så men det slank med en om Indien oxå så nu sitter jag här i soffan å ska börja bläddra.

Ha en bra kväll, kram.

skriven
#2: peter

Åh vad jag längtar efter att få åka dit nu... jaja den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge L

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :