Frihet...

... är känslan jag känner när jag gjort vad jag bestämt mig för göra.

Som idag... inte fan hade jag nån lust att gå på möte ikväll... men jag gjorde det ändå.
Inte fan ville jag göra mina 15 minuter om dagen idag... men jag gjorde det ändå.

Ja jag kan dra det ännu längre... inte fan ville jag gå upp när klockan ringde i morse... men jag gjorde det ändå... ni hänger med va?

Det finns massor av saker jag inte riktigt "känner för" att göra under en dag... å som jag gör ändå... det är fan en förvandligt som är märkbar jämfört med mitt "gamla liv"... då gjorde jag fan ingenting jag inte "kände för"... å det är lite roligt för mig att jämföra de helt olika perioderna i mitt liv... vad som är den stora skillnaden eftersom målet trots allt var detsamma... frihet.

Jag trodde på fullaste allvar att jag var fri... att frihet betydde att kunna skita i allt och göra precis vad jag "kände för"... när och hur jag ville... för ingen jävel skulle bestämma över mig.

Vilken livslögn jag levde i... att jag var en slav hade jag ingen aning om... däremot hade jag en ruskig otur i det mesta jag gjorde... ta bara alla idioter som fanns runt omkring mig... för att inte tala om samhället i stort som bara ställde en massa dumma krav på mig... å så jobbigt det var att vara en fri människa... ingen fattade någonting... jag var ett offer för ett skevt samhälle... som tog varje tillfälle att jävlas... såklart *L*.

Som i lumpen... den kom jag ju inte undan... å lite roligt var det väl så här i efterhand... inte under tiden såklart... jag ville ju inte vara där... så det enda jag kunde göra var ju att jävlas... ingen jävel skulle ju bestämma över mig... och ska jag vara ärlig så tror jag nog att millitärerna ångrade sig så här i efterhand... när jag muckade kunde jag stolt visa upp vad som då ansågs vara...


... sveriges sämsta slutbetyg...

...som ni ser fick jag jobba hårt och målmedvetet för att lyckas med att sänka det hela tiden... till en början så ansågs jag ju vara rena rama "stridisen"... fattar inte hur jag kunde missuppfattas så å det grövsta *L*.

Till min stora besvikelse så har jag idag hört talas om en kille som fick ett sämre betyg än mig... hans slutbetyg var visst 2 2 2... och han fick ett mittuppslag i Aftonbladet för det bedriften.

Idag så är min inställning till att uppnå en känsla av frihet den totala motsatsen mot tidigare... nu tror jag att det är genom att ta ansvar (detta ord gav mig kalla kårar i det förflutna) som jag blir fri... att det är genom att göra saker som jag kanske inte riktigt "känner för" som jag får sinnesro... ja det är mycket som förändrats i min syn på livet... ta bara det där med millitärerna... hehe... jag kan inte låta bli att skratta... för idag så är jag på besök på ett regemente varje år... inbjuden som...


... föreläsare.

Och det är skitskoj att komma dit... senast jag var där så blev det värsta kramkalaset *L*... jag behöver inte längre göra mig omöjlig och jävlas för att få uppmärksamhet... nä det går att göra tvärtom... hänga på och se vackra och värdefulla människor istället... att se de krama varandra i sina millitärkläder är fan vackert *L*.

Oj vad jag flöt iväg... men det är okej... jag har gjort det jag ska idag... och är fri att göra vad jag vill... om det så är att sväva iväg i en blogg... det är frihet... på riktigt...

Å jag blev så glad över bilden jag såg i mitt inre nu... med de kramande millitärerna... en av de häftigaste upplevelserna jag fått som föreläsare faktiskt... tack vill jag säga till er som gjorde det möjligt genom att låta mig vara med och lyssna på vad jag hade att säga... det kallar jag för kärlek... i uniform *L*... å det är inte ett endaste dugg kinki eller något åt det hållet i denna berättelse om nu någon fick konstiga tankar... det kan jag lova *L*...

Kommentera inlägget här :