Golfsäsongen...

... är över för min del detta året.

Det har varit min bästa säsong någonsin... å då har jag bara hunnit med en runda under detta året... jämför det med min pappa som har ett årsrekord på 372 rundor på ett år... och då snackar vi 18-håls rundor... för min egen del blev det en 12-håls runda...

Men som sagt... det blev ändå min bästa säsong någonsin eftersom jag lyckades med att slå en Birdie (det är när man slår i bollen på två slag på en 3-håls bana)... helt fantastisk känsla som jag fortfarande lever på... och gärna nämner för mina golfintresserade polare... vad jag däremot inte pratar så mycket om är vad som hände direkt efter denna bedrift...

... då jag glad och stolt som en tupp la upp bollen för att slå ut på hålet efter... svingade min järnfemma med ett stort självförtroende... träffade bollen... och fick se hur klubbladet (det heter naturligtvis något helt annat som jag inte vet namnet på... vad jag menar är själva klumpen man slår på bollen med) sliter sig loss från klubban och sveper förbi Jannes huvud med en snäv marginal (han hade dött direkt om han fått denna klump i huvudet)... och flyger förbi rätt ner i en damm... plask...

... själva bollen flög ungefär tre meter... bladet betydligt längre...

Jag berättade detta för min pappa... och det tog inte lång tid innan han kom ner till VågaVa-lokalen med en ny...


... hel järnfemma...

Men fan... jag vet inte om jag vågar spela golf igen... för det kan ju vara rent ut sagt livsfarligt... å jag kan ju alltid ta och njuta av minnet av en Birdie *L*... jaja jag får väl se hur det blir nästa år... Janne kanske vågar ta en runda då... det finns ju hjälm...

Kommentarer :

#1: naken Snigel

Leva på minnet och använda hjälm!???...Låter inte såå kul, men vad vet jag, spelar ju inte golf;)



skriven
#2: naken Snigel

GOGR!!



Menar inte att din vän ska dö;))...

skriven
#3: peter

Trodde väl själv att golf var något som man sysslade med på äldre dar... typ lååååånga promenader och slå en boll framför sig... föga anade jag denna sports dolda sidor L... rena rama actiongrejen ju...



... äntligen börjar jag fatta vad pappa håller på med L.



(((kram)))

peter

skriven
#4: naken Snigel

själv gåååår jag lååånga promenader med hund framför, och det ÄR action!...oftast ofrivillig, men action blir det ofta;)



Skönt att "fatta" pappa;)



skriven
#5: peter

Ja det är verkligen skönt att fatta pappa L... riktigt skönt faktiskt.



(((kram)))

peter

skriven
#6: Henrik

Golfhjälm!! Kanske en ny marknad man kan bli rik på, hehe!!

skriven
#7: peter

Skicka ut min i några dagar på en golfbana så har vi en marknad också L...



(((kram)))

peter

skriven
#8: Elvira

meeeen..jag fattar ändå inte.. två slag, på tre hål? Känner mig lite småblåst, men hur fasen gör man om man ska träffa tre hål på två slag? Då kan jag ju förstå att det är hög skrytfaktor på det...

Har faktiskt en vän som försökte få med mig på golf i somras..men jag tyckte liksom inte att jag hade tid..att gå en MASSA, okristligt många faktiskt, timmar på en bana ..men det finns alltså kortare varianter..humm, å det va det ingen som sa något om..



Tsss, golfhjälm :D Allt går att sälja, med mördande reklam så.. Ser bilden framför migskratt

Kram kram

skriven
#9: Henrik

Ja, med en massa gamla järnfemmor som man kan preparera lite käckt sådär... ;o) Foooore!!!

skriven
#10: peter

Nja riktigt såååå duktig var jag inte... hålet hette ett "par tre-hål" och det betyder att man har tre slag på sig att få i bollen i ett pyttelitet hål... jag fick i den på två L... det kallas visst för en birdie.



Vi har helt klart en affärsidé på gång här Henrik L.



(((kram)))

peter

skriven
#11: naken Snigel

Kommer att tänka på dom där inomhushjälmarna som finns för barn, vadderade saker. Det var en pappa som envisades med att bära en sådan för att motivera sin son, jag kunde verkligen aldrig ta den mannen på allvar!;))......s..sorry, vet att det var elakt!

skriven
#12: naken Snigel

Det var dessutom på "sångtimmar";))

skriven
#13: monika

Nej, tyvärr är biljetterna slut så som jag har hört iaf.... Vi hade "bara" 120 biljetter.

skriven
#14: Henrik

Vi får väl börja spåna på designen, det måste ju vara tydlig att det är en GOLF hjälm. Så ingen får för sig att ha dom till nåt annat. Peg-hållare på sidorna kanske. Och snobbiga som bara tusan måste dom vara.



P.S. Jag förklarade för Elvira det där med par tre, vi skrattade gott. Min pappa spelade också golf en gång i tiden, jag fick va caddy, utan vagn, puh! D.S.

skriven
#15: peter

Att sätta på sig en cykelhjälm för att få sina barn att bäre dem kan jag köpa... men hjälm på sångtimmarna tycker jag låter som lite överkurs L.



Det är med sorg jag ser att biljetterna är slut... har ju nästan varit som en tradition att fira nyår i Göteborg för mig snyft... men jaja... det får väl bli Malmö då...



(((kram)))

peter

skriven
#16: peter

Ja snobbiga som fan ska de vara... min syrras man har en golfaffär på en golfbana i Zell an Zee... där är golf hur snobbigt som helst och det vore väl rätt ställe att kränga dem på L?



Får ju annars ge Elvira lite kredit för vilken rackarns bra golfstory det hade varit med att fixa tre banor på två slag... låter nästan som en fiskehistoria L



(((kram)))

peter

skriven
#17: Henrik

Vi får väl börja spåna på designen, det måste ju vara tydlig att det är en GOLF hjälm. Så ingen får för sig att ha dom till nåt annat. Peg-hållare på sidorna kanske. Och snobbiga som bara tusan måste dom vara.



P.S. Jag förklarade för Elvira det där med par tre, vi skrattade gott. Min pappa spelade också golf en gång i tiden, jag fick va caddy, utan vagn, puh! D.S.



Kram Henrik

skriven
#18: Henrik

Hm, här blev det lite snurrigt med dublett-kommentarer, fast det tillkom ju ett "kram" så det var väl DET som var meningen.

Golfhistoria... ja har väl hört en och annan av farsgubben, fast dom fokuserade oftast mer på "19:e hålet"(baren) än dom rent sportsliga aspekterna.



Kram Henrik

skriven
#19: peter

Grejen med min farsa är att han verkligen har spelat 370 rundor på ett år... mina polare trodde jag överdrev hans golfande innan de fick läsa om honom i den lokala blaskan... och förstod att ALLT jag sagt var sant L... han ÄR galen i golf L... på riktigt L... hinner säkert inte in till det 19 hålet ens en gång L.



(((kram)))

peter

skriven
#20: Henrik

Ja, då var nog min pappa tvärt om, dom 18 första var mest bara "ett nödvändigt ont" för att komma till 19:e, sorgligt men det är ju hans sjukdom jag ärvt. Golfmissbruk, låter det som, kanske...? Din pappa alltså, hur många rundor gjorde han som mest på en dag?



Kram Henrik

skriven
#21: peter

Gjorde???... hehe... han ÄR fortfarande en av de mest aktiva golfspelare som Sverige skådat... du tror väl inte att säsongen är slut redan L... nänä... han har en tävling i helgen... oldboys... han vinner typ varje gång L... fler än tre rundor på en dag tror jag väl nästan är fysiskt omöjligt... men här är jag inte säker L.



Nä min pappa har aldrig haft några drogproblem... däremot har han alltid varit en hejare på massa andra prylar... jobba... åka vasalopp å sånt... å nu golf... när han gör något gör han det till 100% L... om han valt drogerna så är jag övertygad om att han hade blivit en hejare på det också L... han ger sig inte i första taget min pappa L...



(((kram)))

peter

skriven
#22: naken Snigel

Hm, våra "pappor" verkar ha ngt gemensamt. Dom gör allt till 100%..s

skriven
#23: peter

ja inga mellanläge L...



(((kram)))

peter

skriven
#24: naken Snigel

Känns det igen;))

skriven
#25: peter

ja äpplet faller inte långt ifrån trädet L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :