Nu e de jul igen...

... och om det tycker jag... öhhh???... vet inte riktigt.

Har faktiskt inte tänkt så mycket på det än... märker det bara när jag är i stan... det är lite mer glitter å sånt än vad det brukar vara... å det är ju... ja... trevligt kanske är ett bra ord.

Det är många som snackar om julstress och att det är såååååå mycket som ska hinnas med... det julstädas och pyntas överallt... själv är jag redan klar med det eftersom jag ju "glömde" att ta bort adventsljusstaken från förra året... det har stått framme hela året... faktiskt mest för att jag gillar skenet den ger *L*... och städningen håller jag ju ständigt på med i mitt 15 minuter om dagen projekt... ser ingen anledning att ändra på ett vinnade recept *L*.


I min trädgård har naturen själv fixat julstämmningen eftersom det har snöat här hos mig... vitt och fint... det är...


...jättevackert *L*.

Julgranarna står bra där de står... i skogen... så de får stå kvar där i år.

Så här i jultider är ett ypperligt tillfälle att ta det lugnt... och vänta tills sista sekunden med att handla julklappar och annat som hör julen till... ska kolla lite efter ett bra boende när jag åker till Barcelona i sommar... där kan jag känna att jag behöver lite framförhållning... men julen... nja den går på rutin *L*... och är som gjord för att "gå långsamt"... annars så blir jag bara stressad... å varför ska jag bli det?

Konstigt egentligen att det inte är fler som ser vilka möjligheter det finns i julstöket att ägna sig åt att ta det lugnt... de flesta är ju fullt upptagna med massor av prylar... så får jag långtråkigt kan jag ju ägna lite tid åt att studera julstöket lite från sidan om... det är faktiskt rätt intressant... om man har tid...

Kommentera inlägget här :