Besten i Brännebassalt...

... låg där... dold i mörkret när jag kom hem idag... jag kunde inte se den men jag anade bestens närvaro... TJÄDERNOJAN har slagit klorna i mig... fullständigt.

Jag har låst in mig i huset... och tänker inte på några villkor utsätta mig för de risker som lurar i mörkret där ute... jag är inte längre kung i mitt kungarike... rebelltjädern har tagit över stora delar av riket här i Brännebassalt... folket (d.v.s. jag) ropar efter frihet från detta förtryck... vem fan vågar gå ut i trädgården och slå en drill nu när en galen tjäder bara väntar på att gå till anfall...

Kommentarer :

#1: Lotta

Hihihi! Känslan du beskriver här kan jag få utan tjädrar i min trädgård... Jätte läskigt,som värsta skräckisen! Mördar grodan anfaller,har inte hittat den äckliga grodan än,men vet dock att han e nere i källaren nånstans o dyker upp när jag minst anar det. Han kommer hoppa på mig o sprida sitt giftiga slem över mig så jag brinner upp eller nåt. Så ni vet det om jag inte dyker upp när jag ska så e det den förbannade grodans fel! Då kommer ni hitta mina rykande kläder nere i källaren,förmodligen i pannrummet... Hahaha!

Kram,kram

skriven
#2: peter

Ja haja hur lätt det är få fram värsta skräckfilmen i det egna huvudet... där är det minsann inget fel på fantasin... den känns ju otäckt verklig... å jag är nog allt en smula osäker på vad som är verklighet och vad som är fantasi... mördargrodan låter rätt vettigt ändå L.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :