Förälskad...

... har jag tänkt bli idag... HERREGUD... var kommer mina tankar från?

Den här tanken liksom bara dök upp mellan mina öron... från ingenstans liksom... jag blev en smula förvånad... minst sagt.

Tanken bara fanns där... kanske är det något som jag drömt när jag somnade om i morse... vaknade rätt tidigt... eller ja det är väl relativt... men lite för tidigt för att bara gå upp direkt... så jag blundade några sekunder till... öppnade ögonen och såg att dessa sekunder tog 4 timmar... oj då... å så fanns den där... tanken från ingenstans... "förälskad".


Och min första reaktion på tanken var... självklart.

Jag älskar att vara förälskad... såklart... vem gör inte det?

Det fanns en tid i mitt liv då jag kunde bli lite förälskad minst 20 gånger bara på en liten promenad genom stan... å då snackar vi bara om att bli förälskad i tjejer jag råkade titta på... inte i själva livet å allt det där... för i själva livet är jag förälskad rätt ofta... ni vet när man går omkring och ser det vackra i precis allt... de där dagarna då man bara går omkring och ler hela tiden.

Men i morse så kändes det att tanken var relaterad till det motsatta könet... det känns lite farligt... skrämmande... nytt.
Har ju en önskan på att nästa gång jag blir tillsammans med en kvinna så ska det vara någon som jag valt... det har bara hänt en gång i livet innan å då var jag full... det vanliga när det gäller mig är att jag väntat tills någon tjej blivit intresserad av mig... å tro det eller ej men det har faktiskt hänt... och eftersom jag är en kille med ett otroligt flyt så är det inte vilka tjejer som helst som valt just mig och som jag lyckats bli ihop med... nä det är tjejer som utan undantag berikat mitt liv på massor av sätt... jag känner enbart kärlek till dessa fantastiska kvinnor... tack för att ni har funnits i mitt liv.

Men jag har som sagt en önskan om att vara den som väljer nästa gång... nykter och drogfri... å livrädd... såklart... jag har ju typ ingen aning om hur man går tillväga... men men det löser sig... jag fattar ju att det hela måste börja med att jag blir förälskad... ja det verkar vara en intressant dag jag har framför mig... känner mig nästan lite beredd på att blixten kan slå ner idag... å skulle det nu inte vara på det viset så kan jag ju alltid trösta mig med att det inte är helt fel att vara singel och kunna göra precis vad jag vill... ta dagen som den kommer... å bara njuta av livet... för så är det ju... ler jag åt livet så ler livet åt mig...

ibland så undrar jag... var kommer allt ifrån?

Kommentarer :

#1: ingalill

hej peter. jag bara älskar dina teman..snälla, du kan väl återkomma till detta tema senare när blixten slagit ned osv..det här har jag en önskan om att få fortsättning på...kram ingalill

skriven
#2: peter

Det kan du vara helt övertygad om att jag tänker göra L... det är inte utan att jag gillar detta tema också... ibland nästan lite för mycket känns det som L.

(((kram)))

peter

skriven
#3: Lotta

Mmmm! Ja,det är ju en så skön känsla i hela kroppen att vara förälskad... Jösses! Trodde inte det skulle hända mig liksom och sen en vacker vår kväll träffade jag på den kille jag faktiskt var förälskad i för 17 årsen... DEt var inte alls meningen att vi skulle träffas o bli förälskade i varann då,nä vi träffades o skulle kolla hur livet levde. Men ack vad jag bedrog mig! Jösses,blixten väntade inte många sekunder,blixten kan visst slå ner på samma ställe 2 gånger... Kramen jag fick när min buss kom kändes som om jag ville stanna där för alltid. Så blev det att vi träffades några gånger innan första kyssen o jösses då höll jag nog på att döööööööö. Men sen kan jag inte skriva mer om det för då blir det barnförbjudet,hahahaha...

skriven
#4: peter

Ja att vara förälskad är ju som värsta drogen... sockerdricka i hela kroppen och pirr i varenda cell... jag kan riktigt känna hur du känner dig L... njuuuuut min vän.

(((kram)))

peter

skriven
#5: Lotta

Japp! Det är den bästa drogen! Det vet jag!!! Har provat några stycken,men ingen som fått mig att må så skönt... Tack gode gud var det längesen o lever på kärlek nu förtiden! Underbart,önskar alla kunde göra det... Skita i drogerna o bara älska istället! Kram kram

skriven
#6: peter

Länge leve kärleken L.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :