Jag vill...

... föreläsa på...


Sverige mot narkotika-mässan i Örebro.

Vi har varit med på denna mässa massor av gånger nu... å faktiskt så kan jag känna att vi uppnått en viss respekt för vår förening VågaVa eftersom vi återkommer varje gång... tror faktiskt inte att alla trodde det från början... man kan lugnt säga att vi från början hade våran egen stil... vi följde inte riktigt mallen för hur man beter sig på en mässa.

Kan tänka mig att ett och annat ögonbryn höjdes när vi på ett kanske lite annorlunda sätt valde att marknadsföra oss... vi visste väl inte riktigt så mycket om vad och hur man beter sig på en mässa... så vi valde att dela ut kramar... en formidabel succé faktiskt... människor kom ihåg oss och vi syntes (vilket jag i efterhand har förstått att det går ut på när man har en utställning på en mässa)... vi höjde ribban en smula till nästa mässa vi medverkade på... vi la till en annan pryl för att synas...


... våra numera välkända hjärtformade ballonger.

Jag har som ni ser på kortet här ovanför fått stå på en scen och presenterat VågaVa... men under alla dessa år vi medverkat på dessa mässor har min dröm varit att få göra en "riktig" föreläsning... idag så har jag bett om hjälp för att förverkliga denna dröm... så det enda jag kan göra nu är att... typ... be... å släppa taget... så får jag väl se om livet vill samma sak som jag vill...

Kommentarer :

#1: Flickan

Vilken smart grej med kramar! Är säker på att du kommer ha en egen föreläsning inom sinom tid! Att be, tro på sig själv och hoppas kan man faktiskt komma långt på:) Lycka till

skriven
#2: peter

Ja det visade sig att det var ett alldeles strålande sätt att få människor att komma ihåg oss... "- jaja det var ju ni som kramades"... är en kommentar som jag fått rätt ofta faktiskt L... grejen var ju också känslan som JAG fick efter att ha kramat kanske 800 människor på en dag... som bommul i kroppen... det är tydligen väldigt bra att kramas på många sätt... å kom alltid ihåg hur du behåller en kram bäst... det är hur enkelt som helst... ge bort den så får du en till som bonus.

Jag har pratat med rätt människor... jag är ett av förslagen som ska disskuteras på mötet där programmet utformas... jag kan inte göra mer än be och hålla tummarna... att jag fixar uppgiften är jag helt övertygad om... har ju en viss erfarenhet eftersom jag sysslat med detta i rätt många år nu.

(((kram)))

peter

skriven
#3: Caroline

Men tjena, Peter!



Jag VET att krig egentligen inte leder någonstans, eftersom att jag inte kan göra någon annan illa, UTAN att skada mig själv...



Men...



Vad gör man när allt sakta, men säkert tas ifrån en?



När hotbilden ökar runt ens egen person och dem man älskar...



Jag anser att om man drivs till gränsen av vad man kan hantera, som "vanlig" människa... Så blir det till slut en kamp för ÖVERLEVNAD!



Reptil-hjärnan kopplas på...



Jag lever själv efter "Programmet" och försöker att lämna över till min Högre Kraft... Men ibland så måste jag faktiskt ta saken i egna händer.



ÄVEN om det kanske inte är det bästa...



Största kramen tillbaks!

skriven
#4: monika

Det låter som en perfekt outfit med jeans och tröja!!

Mysigt med kvällsmöten tycker jag.... Jag va på ett igår kväll, mörkt och tända ljus.... Det blir så fin stämning då =) Kram!

skriven
#5: peter

Jag kan verkligen förstå att man kan drivas till en viss punkt då replilhjärnan tar över... ska jag vara ärlig så är det ju faktiskt så jag levt större delen av mitt liv och det var fan inte lätt att bryta det mönstret för mig... å ser jag inte upp och tar emot hjälp så är jag snabbt där igen... ibland kan det vara befogat men inte alltid.

Mitt trix är att jag använder mig av några få utvalda vänner (däribland min sponsor) som jag VET inte bara håller med mig i problemet utan bryr sig om mig så mycket att vi tillsammans kan göra upp en handlingsplan för en lösning... de säger ibland åt mig saker som jag inte vill höra men jag litar så mycket på dem att jag vågar ta del av deras budskap... själv har jag sällan den nödvändiga distansen för att ensam kunna komma fram till det bästa sättet att hantera situationen... å då kan jag behöva tillåta min kraft starkare än mig själv ta mänsklig gestalt i form av någon som pallar lyssna och vågar säga sin sanning.



Jättemysigt möte i vår "bonnagrupp" i lilla Lidhult... nu har jag bara mina 15 minuter sen väntar soffan L... iklädd min vaaaaaaanliga outfit L.



(((kram))) till er bägge

peter

skriven
#6: Anonym

Genialiskt och så vackert:) Det behövs mer sådant på mässor, tro mig, har jobbat med sådant i många år innan jag tappade tron på många av dessa människor.

Du kommer att hålla ett föredrag som kommer att beröra, helt övertygad om det och det kommer att göra mycket för alla.



Kram och lycka till!

JAG tror på DIG <3

skriven
#7: peter

Tack för den kommentaren L... ja det är faktiskt riktigt roligt att liksom "love-bomba" i ett sammanhang där det överraskar... å kärlek är ju ALLTD vackert... kommer jag med så är titeln klar... vacker och värdefull L... för jag tror på fullaste allvar på det budskapet... å jag har allt en plan L.



Å jag tror på dig också... bara så du vet.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :