Lugn...

... och trygg är min känsla idag... ett direkt resultat av mina handlingar... finns bara en grej kvar av det jag planerat att göra denna dagen... å det är mina 15 minuters städning... men nu har jag hållt på den rutinen i så många dagar att jag liksom bara gör det utan att tänka så mycket... så resten av dagen är ren bonus... funderar lite på att leta reda på doftkulor att lägga i dammsugaren så att det luktar gott när jag dammsuger... faktiskt så kan det kännas lite konstigt att jag klarat mig utan dessa i så många år... lugn är jag också över att ha fått avslag på min ansökan om VISA-kort eftersom jag har betalningsanmärkningar... jaja inget att hänga upp sig på.

Å jag skrattade lite åt några bilder som en vacker och värdefull människa skickade till mig idag... jag var ju iväg och föreläste i förrgår å då passade han på att ta några bilder.

De bilderna fick mig att reflektera lite över mitt kroppsspråk...


... han lyckades inte ta ett enda kort där jag stod stilla...


... armarna är i ständig rörelse.

Ja så funkar jag... en helt vaaaaaaanlig vacker och värdefull människa... när jag brinner för något så hakar kroppen på... och jag kan bara inte stå still... energin jag känner vill komma ut... och vet ni vad... jag älskar den intensiva känslan... av att leva... ja jag fullkommligt älskar livet och att som idag redan ha gjort allt som jag ska gör att jag har massor av tid på mig att studera och UPPLEVA livet runt omkring mig... å det ska jag göra... med mina sinnen... jag ska lukta, titta, känna, smaka och lyssna... till 100%... å när jag använder mina sinnen på detta vis får jag automatiskt en sidovinst... jag hamnar i nuet... här och nu.

Å visst är det härligt att befinna sig här och nu... just nu finns det ingen rädsla eftersom rädsla är en tidsförskjutning i min fantasi som alltid handlar om då och sen... nä här och nu finns bara upplevelsen av livet... eller som jag skulle vilja säga... när jag skalar bort allt och bara befinner mig här och nu... då är jag i en upplevelse av själva existensen... något som jag ofta väljer att kalla för... KÄRLEK.

Kommentarer :

#1: monika

Snygg dagens "outfit"!!!

skriven
#2: peter

Ja jävlar... det tänkte jag inte ens på L... du ser att jag har åtminstone ett allternativ till min morgonrock... detta är en rätt dyr tröja som jag köpte i ett anfall av min fåfänga... men jag kan inte säga något annat än att jag är nöjd med det köpet... så eftersom det är en bra kvallitet å jag faktiskt under flera år har använt mig av den så är den ju egentligen rätt billig med hänsyn till hur många timmar den tillbringat på min kropp.

(((kram)))

peter

skriven
#3: Anonym

avslag på visakort pga betalningsanmärkning?? Va?? men ett vanligt visa utan kredit kan man väl få ändå??

skriven
#4: peter

Jag ska gå till banken och snacka med dem om just det... sånt här brukar alltid fixa sig på nåt sätt... jag ansökte via internet och min erfarenhet är att ett personligt besök brukar vara att föredra.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :