Min vän Tjädern...

... och numera också varmt välkommna inneboende... behöver ett bevis på min ärligt menade vänskapshandling och jag funderar lite på att bjuda på middag som en fin gest... men här stöter jag på ett litet problem... vad äter Tjädrar?


... bara kaffe tycker jag är lite futtigt för ett varmt välkommnande.

Jag vill ju absolut göra ett gott intryck på min nyfunna vän... är det någon som kan hjälpa mig med menyn?

Kommentarer :

#1: Elvira

Hej hej, mysig blogg du har:)

Blev så klart nyfiken på vad de äter, och vet du-de gillar tallbarr! Va lite rädd att de skulle gilla mask..(har grym maskfobi,löjligt, men helt sant!)

Lyssna inte på människor som berättar skrönor..men å andra sidan hade jag en folkilsken igelkott i trädgården där jag bodde en gång..hmm

skratt

Nu ska jag skynda på mina morgonbestyr lite, men kommer helt säkert tillbaks. Ha en jättefin dag, och lycka till med pippin

Kram kram // Elvira

skriven
#2: Anonym

Inte en aning!....tyvärr;))...Bulle till kaffet kanske..asg

Fågelfrön kanske?...

Vilken ynnest att ha en tjäder som gäst, det är det inte många som har!;)....



<3<3<3

skriven
#3: peter

Tack... Jag har faktiskt träffat flera stycken som har maskfobi så det är nog vanligare än vi tror... har ju inte så mycket tallar där jag bor så jag kanske ska göra ett försök med granbarr istället... naturligtvis toppat med fågelfrö och en kanelbulle L.

Ja visst är det flippat att ha en Tjäder i trädgården... såg den visserligen inte i morse men den kanske är ute och shoppar tallbar och fågelfrö någonstans.

skriven
#4: Kicki

Haha...ja, vem vet vart Tjädrarna shoppar!!! Du får införskaffa en "julkrans" å hänga ut, brukar ju finnas lite smått å gott i dom som "barriga" kvistar!!...du får testa med en kärve, d kanske funkar...nu har jag tänkt till så nu börjar d osa hett här =P... dax att lägga ner så inte "geniknölarna" blir överhettade...skämt åt sido...ha en fortsatt bra dag...ska ner å avsluta tvätteriet å sen ut i regnrusket å träna med doggen!!

skriven
#5: Lotta

Hmmm,tror de brukar äta sånna killar som heter Peter,muhahahaw! Där ser du inte farligt bara en större version av en pippi jööö!

Kram,kram

skriven
#6: peter

Nä hänger jag ut både kärvar å en fin julkrans så lär nog inte min vän Tjädern vara ett endaste dugg intresserad av att bite den hand som föder honom... eller henne om det skulle vara på det viset L... vad skönt det är att kunna be om hjälp om detta problem för mig... känner mig väldigt rik när jag tar del av all er kunskap om denna jättepippi.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :