Jag blir såååååå glad...

... över massa saker som händer mig idag *L*... och så oerhört TACKSAM över alla fina människor jag får gåvan att träffa genom mitt jobb på VågaVa.

Denna dagen har med önskvärd tydlighet visat mig hur lyckligt lottad jag är... dagen börjar med en föreläsning i Halmstad... å ni ska veta att trots min rädsla som jag kan känna inför en föreläsning så ÄLSKAR jag att...


... föreläsa.

Det är helt fantastiskt att få uppleva den uppskattning som jag får av mina helt underbara publiker... tänk att människor pallar att sitta och lyssna på mig i flera timmar... jag fattar det bara inte... och jag blir rörd när jag tänker på det.

Jag får någonting av mitt jobb på VågaVa som jag mer än gärna vill ge bort... ibland så "glömmer" jag bort hur bra vi har det på vårat jobb... å så kommer det ner någon som påminner mig om detta... vi har haft två ljuvliga praktikater hos oss i två veckor och de visade mig vad det är vi har på VågaVa genom att använda sig av oss... de delade med sig av deras eget liv... kände sig trygga hos oss... vågade vara hur modiga som helst när de genom sin öppenhet och ärlighet vågade visa sig både sårbara och starka tillsammans med oss... och fick oss alla att känna oss VACKRA & VÄRDEFULLA... tack till er båda fina människor.

Kommentarerna jag får på min blogg... woow... haja hur glad jag blir *L*... tack till er som ger av er själva till mig.

Å fatta hur shysst det känns att få hjälp med att utvärdera våra föreläsningar... ert engagemang som smittar... vilken gåva att just ni vill lägga er energi på oss... hur ni hjälper oss att utvecklas... och hur lätt det är att trivas i ert sällskap... tack från mitt hjärta.

Ja det finns hur många som helst som jag vill tacka... människor som tror på oss... alla ni som lyssnar på mina föreläsningar och ger mig en känsla av att betyda något... mina fantastiska medarbetare... alla våra besökare... mina fina vänner... ja idag så vill jag nog tacka hela livet *L*.

TACK LIVET!!! 

Kommentarer :

#1: knisse

Härligt farsan! Så skall det låta :0) Dom där stunderna av total lycka gör det värt att stanna kvar i det här och det är nog bra att känslor går upp och ner, skulle nog inte vara så roligt att alltid må jättebra. Tack för svar på inlägget från söndags. Det var så sant, får lägga det på minnet att jag bara kan förändra mig själv, lätt att glömma ibland . Fin bild på dig i alla fall, du passar i rampljuset, hoppas jag får möjligheten att se dig någon gång KRAM

skriven
#2: peter

ja du får se mig ganska snart... vi tänkte åka upp den 1 november och det är väl nästan en garanti att träffa dig då... eller? L.

(((kram)))

peter

skriven
#3: Peter is the shit

du var jätte duktig , och fasinerande !!!!! ÄLSKAR DIG

skriven
#4: peter

Tack... å massa kärlek till er som pallade att lyssna på mig såååååååååå länge L.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :