Knaprar piller och oroar mig...

... för morgondagen...


... inga sinnesförändrande piller såklart men jag gillar inte piller överhuvudtaget.

Oron ligger i att jag ska föreläsa i morgon och har dragit på mig ytterliggare en förkylning... å jag är ju en man... så för tillfället snackar vi om att genomgå en "nära döden upplevelse"... nä skämt åsido så har jag jävligt svårt med det här att vara sjuk... blir liksom förbannad på den maktlöshet jag kan känna när jag är sjuk... å ska jag vara ärlig så är jag inte så bra på att ta hand om nära och kära när de är sjuka heller... det är nästan ännu svårare än när jag själv är sjuk... hatar känslan av maktlöshet... att inte kunna göra något åt själva sjukdommen.

När jag är sjuk så vill jag bara vara ifred... inte ha någon som pysslar om mig... jag fixar inte det.

Jag tycker om att föreläsa... och i morgon så ska jag till en skola där jag varit många gånger förut... träffa trevliga människor som jag tycker om... inte fan vill jag vara sjuk och hängig då... nä jag vill ju njuta av stunden... det kanske är därför som jag blir så arg när jag är sjuk... att den "stjäl" uppmärksamhet från mig som jag vill lägga på helt andra saker... som att njuta av livet... leva i nuet... och bara va.

Livet är underbart... så jag har fan inte tid att vara sjuk.

Kommentarer :

#1: ingalill

hej och KRYA på dig..känner igen känslan av maktlöshet. hade lunginflammation i våras..åh, gud vad hemskt det var. kraft och ork blir nedsatt och det är ingen behaglig känsla. jag har oxå svårt för att bli ompysslad så..vet inte varför men så är det. igår var jag missnöjd för att det var söndag men jag är frisk..jag hoppas att du får dina krafter tillbaka, vi behöver våra krafter. höst-förkylning har tendens att sitta i.. var rädd om dig och vitlök är alltid bra. håller förkylningar och djäv... borta. kram kram ingalill

skriven
#2: peter

Tog mig en vitlökskur när jag spetsade min champinjonstuvning med just vitlök... mums L... har laddat upp med lite alvedon och några halstabletter för rösten så det ska nog gå bra idag... jo höstförkylningarna är lite envisa... jag brukar inte ha ont av att vara lite förkyld... kanske börjar bli äldre L.



Ha en bra dag du med min vän!

(((kram)))

peter

skriven
#3: knisse

Välkommen till prosit klubben, här har du en till.. Jag förnekade nog att jag var sjuk fram tills för 5 minuter sedan. Då jag nyst konstant sen i går och känt mig hängig. Tycker inte heller om o vara sjuk, om man lådas som att det inte finns kanske de försvinner, eller inte ha ha ha.

Krya på dig vännen.

kram

skriven
#4: peter

Nä vi kan nog inte stoppa huvudet i sanden längre... nu är jag hemma... ska blogga lite sen slänger jag mig på soffan... softar framför TV:n å njuter av att vara lite sjuk L.

Krya på dig min vän!

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :