Positiv...

... är jag för det mesta till 100%... det finns människor som nästan har fått spel på min positiva läggning.

Att vara POSITIV innebär inte att jag alltid är GLAD... nä... det är inte därför jag VÄLJER att vara positiv.

Jag väljer att vara positiv för att det är mycket lättare än att vara negativ... läste någonstans att vi använder oss av 36 muskler i ansiktet (på ett ungefär) för att se sura ut och bara 11 för att le... så egentligen är jag nog bara LAT.

Kommentarer :

#1: Kicki

Hej igen!!

Jaa, visst e d konstigt att folk reagerar negativt på något positivt?!?

Har en kompis som gått igenom ett x antal år av missbruk, både droger å i tablettform...han e absolut den mest positiva kompisen jag har, å vilken oootrolig energi jag får från honom...han har precis gått igenom flera månaders avvänjning och mått jäääkligt dåligt...trots d så orkar han ge mig sån energi. Vi har daglig kontakt å han e verkligen om man nu kan kalla d för d men han e "min idol"..vilken fighter!! och sååå positiv. Vet oxxå där att folk reagerar på hans positiva sida....och till d du skrev i min blogg...d vore väl något för alla arbetsplatser...att ha ett "morgonmöte" å få ventilera d som varit bra och d som varit mindre bra...även om man tycker d e jobbigt att kanske säga mindre bra sakert så tror jag att alla blir mer säkra på att VÅGA när man börjar känna varandra mer på d personliga planet. Ha d bäst å ta hand om dig!!

skriven
#2: Fredrik A. Renström

Lat och smart... :-)



Ha en härlig dag!

skriven
#3: peter

Ja våra morgonmöte är en gåva... tar bort många "tankespöke" som annars hade kunnat bygga bo i mitt huvud... å visst har det hjälpt mig massor att ha en positiv syn på att bli drogfri... det ska vara skoj att leva drogfritt... såklart.

Å det är ju rätt smart att le... ofta så smittar det av sig och jag kan ju bara tala för mig själv men ett leende kan ändra min dag... det märkte jag inte minst igår när mitt barnbarn som precis lärt sig att le log mot mig... fan jag smälter och det kittlade gott i min mage L.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :