VISA-kort...

... har jag inget... å det var jäääääävligt märkbart idag... det spelade liksom ingen roll att jag hade pengar på kontot... jag FICK INTE betala på annat sätt än med ett betalkort... å då inte det som jag är ägare till... nä de skulle vara ett...


... VISA-kort.

Jaja det skulle väl funka med mastercard och en massa andra kort också... typ alla utom mitt.

Å det var frustrerande... eftersom jag efter mycket klickande och trixande på datorn till slut lyckades med att beställa en flygresa med SAS (vad jag hört så kommer inte de att göra konkurs denna månaden... kanske beror på att jag är i minoritet och de flesta har typ VISA-kort)... å så var det ju "bara" att betala då... nä mitt kort funkade inte... fan.

Men jag gav mig inte... min kollega på jobbet hade VISA-kort... å efter att ha tagit kontakt med SAS och kollat om det funkade så hade jag ju hittat lösningen... knipperi knapp på tangenterna... inga problem... det var bara ett litet kontrollnummer kvar... å det var väldigt otydligt på hans kort... så jag slog fel några gånger innan jag lyckades lista ut den lilla siffran... men då hade jag tydligen slagit fel för många gånger så nu gick det inte för den sakens skull... suck.

Min andra kollega befann sig på resande fot när jag fick tag på honom... å efter lite trixande så lyckades jag till slut betala biljetten... HURRA... visserligen så passade datorn på att strula lite så jag fick ju ändå ringa till SAS för fjärde gången innan jag kunde andas ut.

Så här i efterhand är det rätt intressant att konstatera vilken tid detta tog för mig... att själva resan mellan Köpenhamn och Oslo går fortare för mig än att betala resan... och vid det senaste samtalet med SAS fick jag också lära mig att jag nog var lite väl omtimistisk när jag beställde resan så att den skulle passa med sista tåget hem till Halmstad... lite väl tajt med tid blev jag upplyst om... å senast jag var i Oslo och föreläste så missade jag ju detta tåg och fick sova över på hotell i Malmö... jaja, helt okej men lite väl dyrt... att boka om pallar jag bara inte utan ett VISA-kort... så det blir att ta bilen till Malmö.

Ska nog fan ta och kolla upp det här med VISA-kort...

Kommentarer :

#1: Jan Andersen

Hvornår kommer du til København, min ven...?

skriven
#2: peter

Jag ska flyga till Oslo från Köpenhamn för att föreläsa reser kl.09.30 den 10 november och kommer tillbaks samma kväll ca. 20.10.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :