Å så kom jag att tänka på det här med Ex...

... vilket jävla ord... ex...


... låter egentligen inte något vidare egentligen tycker jag... ex.

Som om att det är någon jag kryssat över... förbrukat... lite av "töm å glöm"... något som jag utnyttjat och sen använder som trofé... ja ni vet... "jo jag känner henne, det är mitt ex"... å så låter det ungefär som att den människan dög inte för mig.

Å det är ju inte sant... för när jag tänker på de fantastiska tjejer som valt att ha en relation med mig så kan jag känna tacksamhet... (kanske inte alltid under tiden vi var tillsammans.. det medges *L*)... å kärlek... tänker på hur mycket de har hjälpt mig att förstå hur jag funkar eller inte funkar i en relation... ja jag kan bli förundrad över dessa människors tålamod... jag är nog inte så lätt att leva med *L*.

Jag vill inte kalla de människor som gett mig kärlek för ex... jag skulle vilja kalla dem för mina bästa lärare i livet... människor som berört mig så mycket som de tjejer jag levt med finns ju knappt... så om det är något som jag vill ha sagt med detta så är det... TACK!!!... ni kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta... och när jag tänker på er är det med kärlek.

Jag ser inte på er som ex... nä för mig är ni gåvor som alla på ett eller annat sätt har berikat mitt liv och gjort mig till den jag är idag... en VAAAAAAAAANLIG... vacker och värdefull människa... för jag ser på er som vackra och värdefulla människor... å det känns skitbra *L*.

Kommentarer :

#1: ingalill

oj..det var fint. det är sant, det är nåt i ordet ex,.. som om det inte gällde nåt värdefullt liksom. människor är värdefulla och lär en alltid nåt om en själv oavsett hur det slutar. sätter man värde på sig så får andra värde oxå. det var väldigt fint skrivet av dig och jag hoppas att alla dina EX!!(hi hi) får ta del det.. kram kram ingalill

skriven
#2: peter

ja jag är en lyckligt lottad kille som har fått ha dessa fina människor som mina läromästare... å det känns så skönt att tänka på mina relationer på detta vis.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :