Ojojoj...

... vad trött jag är idag.

Gick upp aptidigt imorse för att komma i tid till mina föreläsningar idag... och det gjorde jag... var där typ 2 timmar innan jag skulle börja... och det kändes faktiskt riktigt bra att vara där i tid... då kunde jag också precis som alla andra år då jag varit på LV 6 se när det släpptes en bil rakt ner i backen från en lyftkran (de visar vad som händer när man krockar i 50 km i timmen)...


... tillsammans med ett helt gäng millitärer.

Jag var där i egenskap av rattfyllo... det låter kanske inte så upplyftande men det är inte så illa som det kan tyckas... tvärtom så är det riktigt skoj att föreläsa för de värnpliktiga soldaterna... förvisso så är det rätt stressigt eftersom jag idag hade 8 olika grupper på varsitt 25 minuterspass... det blir lite rörigt mellan öronen efter några pass *L*... men inte mycket värre än vanligt får jag väl lov att erkänna.

Jag har fått komma tillbaka till LV 6 under en massa år och det ser jag som att de är nöjda med sitt eget lilla privata rattfyllo... som inte pratar någonting om att köra bil på fyllan... nä det fattar ju de flesta att det inte är så bra... jag behöver inte heller ägna mig åt någon "skrämselproppaganda" om droger å sånt... nä mitt budskap är mycket enklare än så... att vi kan välja att vara lite shyssta mot varandra... peppa våra vänner och berätta för dem att vi gillar dem... och kanske genom att dela ut en och annan kram tillsammans kan jobba förebyggande mot både droger och rattfyllon... för inte fan kör väl lyckliga och glada människor som känner sig vackra och värdefulla på fyllan... eller???

Men jag ska erkänna att jag blev duktigt trött av att föreläsa idag... för även om jag får mängder av energi av dessa fina människor så tar det på krafterna att köra samma sak åtta gånger på raken... jag är riktigt trött nu... men det är en skön trötthet... och det är en nöjd Peter som ska däcka framför TV:n strax.

Kommentarer :

#1: susanne

Heej Peter, så jäkla mysigt att läsa om dej och dina, tankar!!Du är så himla go!!Kramar Susanne

skriven
#2: peter

Tack... det var roligt att höra L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :