Resan...

... mot mina nya tänder fortsätter.

Var ju hos tanddoktorn idag... skulle fixa till det som lossnat (trodde jag) så att jag skulle kunna känna mig trygg när jag drar till Barcelona... ja annars också såklart... men jag blev ganska brutalt medveten om att jag har ju inte på långa vägar är klar med mina tänder... så nu sitter jag här med en helt ny tuggyta som jag ska prova fram till torsdag... för nu så har vi startat upp själva finalen på detta äventyr... nu ska mina framtida tänder skapas... de jag har i min mun nu är ju "bara" prototyper... och det är dax för att slänga in de "riktiga" konstgjorde gaddarna nu.

Hade nästan glömt bort det... vant mig vid mina prototyper så jag "glömt" bort att detta bara var en hållplats på min tandresa... och rackarns vad konstigt det kändes idag när han tog bort tänderna... för att inte tala om hur konstigt det såg ut... fan vad snabbt det gick att vänja sig vid att ha fungerande tänder... även om jag hade svårt för att käka jordnötter med mina prototyper så tog det inte lång stund att anpassa mig efter de nya förutsättningarna... och så är det nog fan med det mesta... motståndet mot förändringar är störst innan förändringen har skett... för sen anpassar man sig... gillar läget.

Skum resa det här med tänderna tycker jag... som jag känner det idag så kan jag fan inte förstå hur jag kunnat leva så himla många år utan mina framtänder... det låter nästan overkligt för mig nu... ändå så vet jag att det är sant... och att jag just då hade anpassat mig efter den situationen... fullt ut... ja så till den milda gad att jag var rädd för att få tänder... det är jag inte längre... jag är en liten smula rädd för att det ska göra lite ont när jag är hos tandläkaren... men jag är fan inte rädd för att få nya tänder längre... nä det ser jag fram emot... med glädje...


... och ett stort leende... såklart...

Kommentera inlägget här :