Att Älska...

... alla är svårt.

Ja det kanske inte ens är möjligt... jag vet inte... verkar ju nästan snudd på omänskligt att lyckas med det... undrar hur det hade varit *L*?

Jag tror att det skrämt bort de flesta andra människor... att såååååå mycket kärlek gjort de flesta människor rädda... och att man om man lyckats med att komma så långt att man fixade att älska alla blev väldigt ensam på kuppen... men mitt mål är inte att älska alla... nä det är att våga älska några få... fullt ut... jag vet att jag kan... det har mina barn lärt mig... och jag har lyckats med att släppa in ett fåtal rätt nära mitt hjärta... inte hela vägen ännu... men så långt har ju inte ens jag själv kommit... än *L*.

Att älska är stort... kanske det största som finns.

Undrar om jag någonsin når mitt mål... att våga ta chansen fullt ut och uppleva hur det känns att älska någon helt naket... öppna mitt hjärta på full gavel och släppa in kärleken...

... ja det är sånt som jag kan gå och fundera på när jag ska slänga soporna... vilket var en väldigt trevlig promenad idag... det hade snöat i natt och det är vackert...


... med snön tycker jag...

... kanske är det just det vackra som får mig att tänka på kärlek... jag älskar vackert... å kärlek är vackert...

Kommentarer :

#1: Eva T

Hej Min Vän !

Hälsa fogden att han får med mig att göra ifall han försöker konfiskera "mitt" liljekonvaljställe som ju egentligen är ditt, eller är det grannens......å vad det är vackert där ute i okupationsmarkerna hi hi. Kram ha en underbar solig söndag.

skriven
#2: peter

Ja det är verkligen riktigt vackert här idag... och tiden när lijekonvaljerna blommar är också ljuvlig... sen kommer knotten och då kan man ju fan inte vara utomhus vissa perioder L... då är det tur att havet och sandstränderna på Tylösand finns L...(((kram)))

peter

skriven
#3: Annika

Snö är vackert!!

Jag kan inte låta bli att le med hela ansiktet när jag är ute.

Detta trots att radion ideligen meddelar om diverse trafikkaos mm mm.

Bilar sitter fast överallt, lastbilar och långtradare står på tvären i alla backar.

Jag...jag har varit ute och skottat med världens gladaste terrier vid fötterna.

Då är livet inte så dumt.... :-)

skriven
#4: Elvira

Wohoo vilka tunga tankar att ha på en soptunnepromenad..

"Tunga" som i stoooora..

Vet du vad jag tror..?

Att den dan man verkligen träffar rätt, så "väljer" man inte längre om man törs..man bara älskar..tror jag..

Ska passa på att gå ut en stund i solskenet jag med..här är det inte riktigt lika vackert med finsnö, men solstrålar, å blå himmel är det..:)En massa stooora kramar

skriven
#5: Sniglon

Egentligen förstår jag inte varför människan är så rädd för att älska?? Varför?? Det är inte logiskt i mina konstiga öron;))...Fan, jag älskar ju jämt, typ hela tiden, alla....När jag inte hatar då;))Kram Snigel i lovefas;)

skriven
#6: peter

Det kanske är med kärleken som med snön...att en vacker dag så bara finns den där... och det kan man bara acceptera... och kanske vågar man då göra snöänglar och njuta av stunden L...... ja motsatsen till kärlek är ju inte hat... nä långtifrån om du frågar mig... motsatsen till kärlek är nog allt likgiltigheten...... nä fan... om jag skulle ta och gå ut och bygga lite snöänglar och fantisera om den STORA kärleken L...(((kram)))

peter

skriven
#7: Elvira

Åhh..snälla snälla du, kan du inte göra en snölykta åxå?

Jag ÄLSKAR snölyktor, gillar att göra dem, å att titta på dem..ja, jag gillar hela grejjen med snölyktor.. :D

Har ju ingen egen snö att leka i här...Kramis

skriven
#8: peter

Mmmmm... ja snölyktor är vackert... kommer inte ihåg när jag gjorde en sån sist...... just nu är det för kallt... behöver ju kramsnö för att bygga en snölykta...(((kram)))

peter

skriven
#9: Sniglon

Tycker det är fint att det heter just "kramsnö"sniglon i natten

skriven
#10: peter

Hehe... tänk att det har jag inte tänkt på innan... tack sniglon du fick mig att le ett varmt leende...(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :