Melodifestivalen...

... är nog inget som jag ska se ensam.

Efter att ha fått njuta av den fantastiska filmen Flyga drake så slog jag över till TV 1... melodifestivalen... okej tänkte jag... tyckte ju faktiskt att det var lite skoj för några veckor sedan när Carolina af Uggla (eller vad hon nu heter) var med... och så var det ju skoj att sitta tillsammans med min dotter och kolla på det tillsammans... en familjegrej liksom.

Så idag slog jag mig då ner framför TV:n lite försenad eftersom jag passade på att få i mig en smörgås innan... och när jag slängde mig i soffan så blev jag en smula... ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga... men på scenen står Thor-Leifs... och jag måste tyvärr erkänna att jag pallade inte... det blev föööööör mycket för mig... jag kunde bara inte förstå varför jag tittade på dem... ännu mindre varför jag hade ljudet på samtidigt... inte mitt stuk om man säger så.

Jag vet väl inte riktigt vad jag ska göra istället nu när jag sätter mig ner här och skriver... åka in till stan tror jag inte att jag varken orkar eller vill idag... visst kan jag om jag vill ta mig vart som helst för utanför min ytterdörr står det nu en...


... lånebil.

Min bil är ju hos bildoktorn och skulle varit färdig redan i torsdags egentligen... men det blev ändrade planer... först bestämdes det att den skulle vara färdig på fredagen... och det var den faktiskt... i flera minuter... sen pajade den igen... så nu har jag fått en lånebil tills bildoktorn har lyckats laga min bil.

Fan vet om jag inte ska gå upp och ge melodifestivalen en chans till... vad som helst är ju bättre än att tända en cigg nu... för jag är fan röksugen... och har varit det i några dagar... tror inte att jag kan skylla det på Thor-Leifs... men jag skulle gärna vilja *L*... jaja det är bara ett röksuk... och om jag skriver om att det är så nu så accepterar jag ju det för vad det är... ett röksug... å när jag accepterar det... ja då är det strax historia... flippat  men sant...

... visst fan... melodifestivalen var de...

Kommentera inlägget här :