Mina matvanor...

... är inget jag tänkt så mycket på.

Men idag så blev det lite snack om vikt och mat (jag blir förvånad över vilket intresse det finns för att snacka om vikt och mat) när jag berättade att jag gått upp lite i vikt... och herregud... är ALLA utom jag experter på detta ämne?

Det var omegor hit och GI:or dit... olika sorters träning och alla möjliga olika dieter... alla hade olika saker att komma med... jag börjar haja varför detta ämne är någonting som man kan göra pengar på... för vilket intresse det finns för vikt och mat... och här har jag gått omkring och enbart käkat sånt som jag är sugen på för stunden... stoppat i mig vad som helst när som helst... utan någon som helst tanke på att detta är en hel vetenskap... som jag inte hajar någonting av... nada.

Min enda referens när det gäller mat har varit mina smaklökar... jag stoppar i mig sånt som jag tycker är gott... visst förstår jag väl någonstans att min kvällsmat de senaste veckorna inte är någonting som mina väääääldigt kunniga vänner skulle rekomendera mig... men just nu så är faktiskt min favoritkvällsmat dessa jättegoda...


... chilliostbågar... som funkar väldigt bra tillsammans med läskeblask.

Och inte nog med att mina vänner skakar på huvudet åt mina matvanor... det finns människor som vill inbilla mig att dessa ostbågar skulle kunna få mig att gå upp i vikt... hallå... tror de att jag är helt dum eller?

De väger ju för fan ingenting...

Kommentera inlägget här :