Internationellt...

... möte.

Jo det blev det... ett internationellt möte i vår lilla stad.

Det pågår ju ett U-21 EM i fotboll just nu i Halmstad... och vi fick besökare från ett annat land idag på mötet... så det blev ett möte på engelska... så jävla häftigt... ingen var så himla bäst på det språket men vi kunde ändå förstå varandra och det var huvudsaken... på något sätt så förde det främmande språket oss ännu närmare varandra... skitflippat.

Jag vet av egen erfarenhet hur häftigt det är att hitta ett möte i ett främmande land... att vara bortrest och ändå kunna "komma hem" för en liten stund... det spelar ingen roll att man inte pratar samma språk... vi förstår varandra ändå... och idag kunde jag verkligen känna det... det gick liksom att ta på den känslan om ni förstår... vi som är med i vår anonyma klubb (absolut inte hemliga) är så himla lyckligt lottade... vi kan åka vart som helst och ändå vara hemma.

Och nu ska jag strax iväg på ett möte till... i vår lilla by här ute på landet... samma gemenskap... samma budskap... att vem som helst som har en önskan om att kunna leva drogfritt är välkommen... och att mirakel händer hela tiden... lite överallt på vår runda jord... tänka sig... samtidigt...


...både i New York...


... och i lilla Lidhult...

...det är häftigt med ett internationellt program... nästan overkligt... stort...

Kommentera inlägget här :